MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 6 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο (02-03/09) σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

author-image Σπύρος Χαϊντούτης

Ξεχωρίζουμε 6 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακό στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τα βράδια μας πιο ευχάριστα, με το τέλος μιας κουραστικής εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑνατομία μιας πτώσης: Ένας Χρυσός Φοίνικας που καθηλώνει12.09.2018

Τηλεόραση

“Το μυστικό στα μάτια τους” του Billy Ray: ANT1 στις 22.00, Σάββατο 02/09

Δράμα μυστηρίου του 2015 με πρωταγωνιστές τους Chiwetel Ejiofor και Nicole Kidman. Μια κλειστή ομάδα ανερχόμενων ερευνητών, μαζί με τον προϊστάμενό τους, ξαφνικά καταρρέει όταν ανακαλύπτουν ότι μια από τις μικρές τους κόρες έχει δολοφονηθεί βάναυσα.

“Το δίλημμα” του Ron Howard: ALPHA στις 23.30, Σάββατο 02/09

Κωμωδία Αμερικανικής παραγωγής του 2011 με τους Vince Vaughn και Kevin James. Η φιλία δύο κολλητών από τότε που πήγαιναν στο κολλέγιο διαταράσσεται, όταν ο ένας μαθαίνει πως η γυναίκα του άλλου τον απατά.

“Προμηθέας” του Ridley Scott: ΣΚΑΪ στις 21.00, Κυριακή 03/09

Κορυφαία ταινία επιστημονικής φαντασίας, υποψήφια για Oscar το 2012, με τον Michael Fassbender. Αναζητώντας στοιχεία για την προέλευση της ανθρωπότητας, μια ομάδα βρίσκει μια εγκατάσταση σε ένα μακρινό φεγγάρι, αλλά σύντομα συνειδητοποιούν ότι δεν είναι μόνοι τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Νέα σεζόν με οσκαρικές ταινίες και all-star cast σειρές12.09.2018

“Ληστεία αλά Ιταλικά” του F. Gary Gray: COSMOTE CINEMA 1HD στις 21.00, Κυριακή 03/09

Αστυνομικό θρίλερ του 2003, με τους Mark Wahlberg και Charlise Theron. Μια άψογα οργανωμένη ληστεία χρυσού στη Βενετία παίρνει απροσδόκητη τροπή για τον Τσάρλι και τη συμμορία του, οι οποίοι είχαν υπολογίσει τα πάντα εκτός από την προδοσία. Έναν χρόνο μετά, αποφασίζουν να εκδικηθούν τον προδότη.

Πλατφόρμες

“Επικίνδυνη Συμμορία” της Ana Lily Amirpour στο CINOBO

Μια ταινία δράσης του 2016 με φόντο την έρημο είναι στις νέες προσθήκες του Cinobo. Ο κόσμος έχει πλέον καταστραφεί και το Τέξας είναι μια απέραντη έρημος. Εκεί περιφέρεται μια κοπέλα, η Αρλέν, αλλά στην περιοχή υπάρχει και μια ομάδα κανιβάλων. Ένας από αυτούς, ο Μαϊάμι Μαν, θα καταφέρει να την αιχμαλωτίσει.

“Τα δάκρυα του Ήλιου” του Antoine Fuqua στο NETFLIX

Το κορυφαίο θρίλερ δράσης με τους Bruce Willis και Monica Bellucci βρίσκεται πλέον στην πλατφόρμα του Netflix. Ένας επικεφαλής ειδικών δυνάμεων οδηγεί την ομάδα του στη ζούγκλα της Νιγηρίας για να σώσει μια γιατρό, η οποία θα τους ακολουθήσει μόνο αν συμφωνήσουν να σώσουν και τους 70 πρόσφυγες που είναι μαζί της .

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b