MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Eminem: Απαίτησε από υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών να σταματήσει να χρησιμοποιεί τη μουσική του

Ο Eminem ζήτησε επισήμως από τον Vivek Ramaswamy, υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, να σταματήσει να χρησιμοποιεί τη μουσική του κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκστρατειών και συγκεντρώσεων.

Monopoli Team

Ο Eminem ζήτησε επισήμως από τον Vivek Ramaswamy, υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές των Ρεπουμπλικανών στις ΗΠΑ, να σταματήσει να χρησιμοποιεί τη μουσική του κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκστρατειών και συγκεντρώσεων.

Το αίτημα αυτό υποβλήθηκε αφού ο Ramaswamy, ο οποίος επιδιώκει να κατέβει στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2024, ερμήνευσε την επιτυχία του Eminem “Lose Yourself” στο εκλογικό κέντρο της Αϊόβα νωρίτερα αυτό το μήνα. Ο Ramaswamy έχει επίσης αρχίσει έκτοτε να χρησιμοποιεί το κομμάτι ως τραγούδι για την έξοδό του από την αίθουσα.

Τώρα, σύμφωνα με αποκλειστική επιστολή που εξασφάλισε η Daily Mail, η εταιρεία αδειοδότησης μουσικής Broadcast Music Inc (BMI) εξέδωσε επιστολή με ημερομηνία 23 Αυγούστου προς τον Ramaswamy στην οποία αναφέρει ότι έλαβε επίσημο αίτημα από τον Eminem με το οποίο ζητούσε να μην επιτρέπεται πλέον στον 38χρονο υποψήφιο να χρησιμοποιεί τη μουσική του.

Η επιστολή της BMI προς τον Ramaswamy συμπληρώνει ότι “η επιστολή αποτελεί γνωστοποίηση ότι τα έργα του Eminem αποκλείονται από τη συγκεκριμένη συνθήκη άμεσα“.

Η BMI θα θεωρήσει οποιαδήποτε αναπαραγωγή των έργων του Eminem από την καμπάνια Vivek 2024 από την παρούσα ημερομηνία και έπειτα ως σοβαρή παραβίαση της συμφωνίας, για την οποία η BMI διατηρεί όλα τα δικαιώματα“, αναφέρεται στην επιστολή.

Ένας εκπρόσωπος του Ramaswamy δήλωσε στη Daily Mail ως απάντηση πως: “Ο Vivek απλά ανέβηκε στη σκηνή και αφέθηκε ελεύθερος. Προς λύπη του Αμερικανικού λαού, θα πρέπει να αφήσουμε το ραπ στον πραγματικό Slim Shady“.

Η αγάπη του Ramaswamy για τη μουσική του Eminem και τη ραπ γενικότερα έχει αναφερθεί ευρέως σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα The Guardian, με τον πολιτικό να αποκαλύπτει στην πανεπιστημιακή εφημερίδα του Χάρβαρντ ότι συνήθιζε να ραπάρει με το όνομα Da Vek. Τους είπε επίσης ότι το “Lose Yourself” του Eminem ήταν το αγαπημένο του τραγούδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Ο Πικάσο ήταν ο Πικάσο”: Ο εγγονός του διάσημου ζωγράφου υπερασπίζεται τη συμπεριφορά του προς τις γυναίκες12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b