MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες

Ξεχωρίσαμε 10 από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα (14-18/08) στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας.

The Breakfast Club (1985)
author-image Σπύρος Χαϊντούτης

Ξεχωρίζουμε 10 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Το μαγικό ελληνικό καλοκαίρι με…ανυπόφορους συγγενείς12.09.2018

Τηλεόραση

“Πέρα από τον τοίχο” του Vahid Jalilvand: COSMOTE CINEMA 2HD στις 22.00, Δευτέρα 14/08

Πρεμιέρα στην COSMOTE TV για μια δραματική ταινία του 2022 από το Ιράν. Ένας τυφλός άντρας είναι έτοιμος να αυτοκτονήσει, όταν ενημερώνεται πως μια δραπέτισσα έχει κρυφτεί στο κτίριο όπου διαμένει. Σιγά σιγά, συνειδητοποιεί πως η γυναίκα βρίσκεται στο διαμέρισμά του… και αποφασίζει να τη βοηθήσει και να την προστατεύσει με κάθε κόστος.

“Predator II” του  Stephen Hopkins: ΣΚΑΪ στις 22.00, Δευτέρα 14/08

Το δεύτερο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας από τη θρυλική σειρά ταινιών του 1990. Ένας αστυνομικός στην πόλη του Los Angeles (Danny Glover) μετά από μια σειρά αποτρόπαιων εγκλημάτων που αφορούν άντρες σε συμμορίες, αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο ένοχος είναι εξωγήινο ον.

“Revolver” του Guy Ritchie: ΑΝΤ1 στις 23.00, Τρίτη 15/08

Περιπέτεια βρετανικής- γαλλικής παραγωγής 2005 με τον Jason Statham. Ο Τζέικ Γκριν είναι ένας παράτολμος τζογαδόρος με πολλά κότσια, αλλά χωρίς καθόλου μυαλό. Ένα βράδυ, θα λάβει μια πρόσκληση για να καθίσει στο τραπέζι για μια παρτίδα χοντρού τζόγου. Ο Μάτσα, όμως δεν έχει χάσει ποτέ παρτίδα. Όχι τόσο γιατί είναι καλός παίκτης, αλλά επειδή οι αντίπαλοί του τον φοβούνται τόσο πολύ που δεν τολμούν να κερδίσουν. Ο Τζέικ, από την άλλη, δεν καταλαβαίνει από τέτοια, και κερδίζει τον Μάτσα, και μάλιστα τον υποχρεώνει σε εξευτελιστική ήττα. Ο Μάτσα δεν συγχωρεί τέτοιου είδους προσβολές, και βάζει ένα συμβόλαιο θανάτου στο κεφάλι του Τζέικ.

“Γαλάζια Χαβάη” του Norman Taurog: COSMOTE CINEMA 2HD στις 22.00, Τρίτη 15/08

Θρυλικό Αμερικάνικο μιούζικαλ του 1961 με τον Elvis Prisley. Αφού ολοκληρώνει τη στρατιωτική θητεία του, ένας νεαρός Αμερικανός επιστρέφει στη Χαβάη. Έπειτα από αρκετά χρόνια πειθαρχίας, το μόνο που θέλει είναι να χαρεί τη ζωή του και να γίνει ξεναγός… παρά τις αντιρρήσεις των δικών του.

“Το συμβόλαιο” του Bruce Beresford: STAR στις 22.00, Τετάρτη 16/08

Αμερικανο-γερμανική αστυνομική ταινία του 2006 με τους John Cusack και Morgan Freeman. Ένας εκτελεστής το σκάει από την αστυνομική ομάδα που τον έχει συλλάβει και καταλήγει στο δάσος όπου βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν πατέρα και τον γιο του.

“Ο Ξυπόλυτος Τζο” του Phil Alden Robinson: ANT1 στις 23.00, Πέμπτη 17/08

Κορυφαία feelgood ταινία φαντασίας του 1989, υποψήφια για τρία Oscar. Όταν ένας αγρότης (Kevin Costner) ακούει μια εσωτερική φωνή να τον καθοδηγεί, χτίζει ένα γήπεδο  στο χωράφι του και σύντομα αρχίζουν να εμφανίζονται οι αγαπημένοι παίκτες του παρελθόντος, πραγματοποιώντας το μεγαλύτερο του όνειρο.

“Το Σώμα” Oriol Paulo: Cosmote CINEMA 2HD στις 22.00, Παρασκευή 18/08

Βραβευμένο Ισπανικό θρίλερ μυστηρίου του 2012. Το πτώμα μιας εκατομμυριούχου εξαφανίζεται από το νεκροτομείο. Με τη βοήθεια του συζύγου και κύριου υπόπτου, ένας αστυνομικός επιθεωρητής καλείται να ερευνήσει τη μυστηριώδη υπόθεση. Μήπως όμως ο θάνατος δεν είναι πάντα το τέλος;

“The Breakfast Club” του John Hughes: ANT1 στις 23.00, Παρασκευή 18/08

Κλασσική εφηβική ταινία του 1985. Τρεις μαθητές και δύο μαθήτριες τιμωρούνται για κάποιο παράπτωμά τους και κάθονται στην τάξη για να γράψουν μια έκθεση για τον εαυτό τους που θα αποκαλύψει ποιοι πραγματικά είναι, όσο ανακαλύπτουν παράλληλα ο ένας τον άλλον.

Πλατφόρμες

“Heart Of Stone” του Tom Harper στο NETFLIX

Μια νέα ταινία δράσης με την Gal Gadot βρίσκεται στην κορυφαία θέση του Netflix αυτή την εβδομάδα. Η Ρέιτσελ Στόουν είναι η μοναδική πράκτορας που στέκεται μεταξύ του πανίσχυρου, παγκόσμιου, ειρηνευτικού οργανισμού της και του πολυτιμότερου -και επικίνδυνου-εργαλείου του, με κωδικό όνομα: Καρδιά.

“Όλα απ’ την αρχή” του Kurt Voelker στο CINOBO

Δραματική κωμωδία του 2017 με πρωταγωνιστή τον J.K. Simmons.Μετά το θάνατο της συζύγου του, ο Μπιλ και ο 17χρονος γιος του Γουές, μετακομίζουν από τη μικρή τους πόλη στη μεγαλούπολη, σε μια προσπάθεια να κάνουν μια νέα αρχή. Καθώς οι δυο τους προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους ζωή και να βρουν τρόπους να κλείσουν τις πληγές τους, θα γνωρίσουν δυο ξεχωριστές γυναίκες που θα τους βοηθήσουν να αγκαλιάσουν και πάλι τη ζωή.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b