MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Οι θρυλικοί UB40 και ο Ali Campbell σ’ ένα αξέχαστο reggae πάρτι στη σκηνή του Sani Festival

Μια ακόμα ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία ήταν η συναυλία – γιορτή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 5 Αυγούστου στον μαγευτικό λόφο του Sani Festival.

Monopoli Team

Ένα αξέχαστο reggae πάρτι με τον ιστορικό frontman και ιδρυτή των UB40

Προσκεκλημένοι του Sani Festival οι θρυλικοί UB40 με τον μοναδικό Ali Campbell, η κορυφαία μπάντα που πάντρεψε τη reggae με την pop και τη rock, πλημμύρισε με τους ήχους της τον μαγευτικό λόφο της Σάνης, παρασύροντας το κοινό σ’ ένα κεφάτο καλοκαιρινό πάρτι.

«Είμαστε μια reggae μπάντα και αυτό σημαίνει ότι πρέπει όλοι να σηκωθείτε όρθιοι και να χορέψετε!». Κάπως έτσι ξεκίνησε η μαγική αυτή μουσική βραδιά. Μια αξέχαστη συναυλία που σημείωσε ρεκόρ προσέλευσης για το Sani Festival, με σύσσωμο το κοινό να χορεύει, να τραγουδάει και να χειροκροτεί ασταμάτητα με κάθε νότα, με κάθε στίχο, με κάθε τραγούδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSani Festival: Μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής στο συναυλιακό πρόγραμμα του Αυγούστου12.09.2018

O Ali Campbell, ο ιστορικός frontman και ιδρυτής των UB40, ανέβηκε στη σκηνή γεμάτος ενέργεια, παρασέρνοντας τους θεατές στους ρυθμούς της μουσικής που υπηρετεί εδώ και 4 δεκαετίες, αποδεικνύοντάς μας για ακόμη μία φορά ότι η reggae είναι η μουσική που φέρνει τους ανθρώπους κοντά, που ελευθερώνει το πνεύμα και προσφέρει χαρά και ξεγνοιασιά.

«Red Red Wine», «Can’t help falling in Love», «Here I Am (Come and take me)» είναι μερικές από τις σπουδαίες επιτυχίες που ακούστηκαν στο μαγευτικό Sani Hill σε μία συναυλία που θα χαραχτεί ανεξίτηλα στις μνήμες όλων που την έζησαν από κοντά. Το τελευταίο τραγούδι ήταν το πολυαγαπημένο «Kingston Town» με άπαντες να τραγουδούν τους στίχους παρέα με την μπάντα και τον Ali.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Sarah Brightman έλαμψε στη σκηνή του Sani Festival12.09.2018

Ο ίδιος ο Ali Campbell δήλωσε μετά τη συναυλία ότι «χαίρομαι πολύ που βρέθηκα εδώ μαζί σας. Έχω παίξει παντού στον κόσμο και μπορώ να πω ότι αυτό το μέρος, το Sani Resort, είναι σπάνιο και ξεχωριστό!».

Η συνέχεια του Sani Festival

TOM ODELL  Σάββατο 12 Αυγούστου
Stars on the Hill

Ο Tom Odell, ένα από τα νέα αστέρια της διεθνούς μουσικής σκηνής, έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Sani Festival και μας καλωσορίζει στο δημιουργικό του σύμπαν.

Ο διάσημος πλέον pop star παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο διεθνές κοινό το 2012 με το «Another Love» που σήμερα μετρά πάνω από 1,5 δις ακροάσεις στο Spotify και πάνω από 650 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Από τότε ο Odell, παραμένει σταθερά στην κορυφή των charts παγκοσμίως και τραβά το ενδιαφέρον του κοινού και των κριτικών με κάθε νέα του δισκογραφική δουλειά. Εξάλλου, ήταν με το πρώτο του άλμπουμ, & Songs from Another Love, που ο Άγγλος μουσικός έγινε διάσημος, κερδίζοντας ένα βραβείο BRIT και ένα βραβείο Ivor Novello. Το 2022 κυκλοφόρησε το 5 ο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο «Best Day of my Life» το οποίο έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και έχει προκαλέσει τον ενθουσιασμό του κοινού.

Ο Tom Odell τραγουδά για την αγάπη, τη διαφορετικότητα, τη μοναξιά, τη φύση και την ίδια τη ζωή. Ξεκίνησε να γράφει μουσική στα 13 του χρόνια και σύντομα τον «ανακάλυψαν» οι δισκογραφικές εταιρείες. Συχνά, η σκηνική του παρουσία παρομοιάζεται με αυτή του David Bowie. Ο ίδιος αντλεί τις επιρροές του από καλλιτέχνες όπως οι Bob Dylan, Elton John, Leonard Cohen, Billy Joel, Tom Waits, Jeff Buckley και άλλους.

Ο Tom Odell υπόσχεται να μας χαρίσει μια αξέχαστη μουσική βραδιά, παρέα με τη μπάντα του. Με αγαπημένα τραγούδια, ρυθμικές μελωδίες και άκρως συναισθηματικές ερμηνείες. Σε μια πραγματικά βιωματική συναυλία που θα χαραχτεί ανεξίτηλα μέσα μας ως μια μοναδική μουσική εμπειρία.

Πρόγραμμα συναυλιών Αυγούστου

12 Αυγούστου
Tom Odell

19 Αυγούστου
Σταύρος Ξαρχάκος
«Από τον Πόντο ως την Κρήτη»

26 Αυγούστου
Jan Garbarek Group ft Trilok Gurtu
Ώρα έναρξης: 21:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBonnie Tyler και Chris Norman στο Sani Festival: Μια εκρηκτική βραδιά γεμάτη χορό, τραγούδι και νοσταλγία12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Sani Festival 2023
Sani Resort, Χαλκιδική 630 77, Τηλέφωνο: 2314 400 800
Έως Σάββατο 26 Αυγούστου 2023
Εισιτήρια: Από 25 ευρώ
Προπώληση εδώ
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310-317.327 & 23740-99.400

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b