MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 6 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο (05-06/08) σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

author-image Σπύρος Χαϊντούτης

Ξεχωρίζουμε 6 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακό στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τα βράδια μας πιο ευχάριστα, με το τέλος μιας κουραστικής εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Ο Τζέισον Στέιθαμ στα σαγόνια του… μεγαλοκαρχαρία12.09.2018

Τηλεόραση

“Chaos Walking” του Doug Liman: COSMOTE CINEMA 2HD στις 22.00, Σάββατο 05/08

Περιπέτεια φαντασίας του 2021 με πρωταγωνιστικό δίδυμο τους Tom Holland και Daisy Ridley. Στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, Ο Τόντ Χέιγουιτ ανακαλύπτει την Βάιολα, μία μυστηριώδης κοπέλα που το σκάφος της έπεσε στον πλανήτη του, όπου όλες οι γυναίκες έχουν πεθάνει και οι άντρες έχουν επηρεαστεί από “Τον Θόρυβο” – μία δύναμη που αφήνει εκτεθιμένες όλες τους τις σκέψεις. Σε αυτό το επικίνδυνο τοπίο, η ζωή της Βάιολα απειλείται – και ο Τόντ, καθώς υπόσχεται να την προστατέψει, θα πρέπει να ανακαλύψει την δικιά του εσωτερική δύναμη και να ξεκλειδώσει όλα τα κρυμμένα μυστικά του πλανήτη του.

“Η Άννα και ο Βασιλιά” του Andy Tennant: ALPHA στις 23.45, Σάββατο 05/08

Δραματική ταινία εποχής του 1999 βασισμένη σε έναν αληθινό έρωτα και υποψήφια για 2 βραβεία Όσκαρ. Το 1862 στη βασιλική αυλή του Σιάμ, καταφτάνει η Anna Leonowens (Jodie Foster) μια Αγγλίδα χήρα που προσλαμβάνεται ως δασκάλα. Παρά τις έντονες προστριβές τους, θα κερδίσει την εύνοια του βασιλιά (Chow-Yun Fat) και η μεταξύ τους σχέση θα επηρεάσει θετικά τον τρόπο διακυβέρνησης του βασιλείου, με πράξεις που θα οδηγήσουν στον εκσυγχρονισμό του.

“33 Ψυχές” της  Patricia Riggen: STAR στις 22.30, Κυριακή 06/08

Βιογραφική δραματική ταινία του 2015, βασισμένη σε ένα τραγικό ατύχημα στην περιοχή του Σαν Χοσέ. Η ταινία διηγείται την πραγματική ιστορία των 33 Χιλιανών μεταλλωρύχων που παρέμειναν εγκλωβισμένοι 700 μέτρα κάτω από το έδαφος επί 69 ημέρες, μετά την κατάρρευση του μεταλλωρυχείου στο Σαν Χοσέ. Παράλληλα, μας μεταφέρει για πρώτη φορά τα όσα συνέβησαν μέσα στο μεταλλωρυχείο, καταγράφει το χρονικό της καταστροφής και παρακολουθεί τις ηρωικές προσπάθειες των σωστικών ομάδων να απεγκλωβίσουν τους 33 μεταλλωρύχους.

“Ο Πατριώτης” του Roland Emmerich: MEGA στις 23.00, Κυριακή 06/08

Βραβευμένο ιστορικό δράμα του 2001 με τον Mel Gibson που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της Αμερικανικής Επανάστασης. Το 1776 στη Νότια Καρολίνα, ένας οικογενειάρχης που θέλησε να μείνει αμέτοχος στον πόλεμο της Ανεξαρτησίας, γίνεται ηρωική μορφή του αγώνα εναντίον των Άγγλων, όταν οι τελευταίοι σκοτώνουν κάποια μέλη της οικογένειάς του.

Πλατφόρμες

“Αγαπητή Λεά” του Jérôme Bonnell στο CINOBO

Στις ταινίες που μας βάζουν σε καλοκαιρινό κλίμα στο Cinobo θα βρείτε μια ξεχωριστή ρομαντική κομεντί του 2021 από την Γαλλία. Μετά από μια μεθυσμένη νύχτα, ο Ζονάς (Grégory Montel) αποφασίζει αναπάντεχα να επισκεφτεί την πρώην κοπέλα του, τη Λεά (Anaïs Demoustier), με την οποία είναι ακόμα ερωτευμένος. Παρά το πάθος της σχέση τους, η Λεά τον απορρίπτει. Απογοητευμένος, ο Ζονάς πηγαίνει στο καφέ απέναντι απ’ το σπίτι της, με σκοπό να της γράψει ένα γράμμα, αγνοώντας τις υποχρεώσεις του και προκαλώντας την περιέργεια του ιδιοκτήτη. Κι η ημέρα έχει μόλις ξεκινήσει…

“Ευτυχία για Αρχάριους” της Vicky Wight στο NETFLIX

Μια νέα Αμερικανική ρομαντική κομεντί έκανε πρεμιέρα και βρίσκεται στην κορυφή του Netflix με πρωταγωνίστρια την Ellie Kemper. Μετά το πρόσφατο διαζύγιο της, η Χέλεν, μια δασκάλα, επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή και στον έρωτα, όταν συμμετέχει σε ένα ομαδικό, εξαντλητικό ταξίδι πεζοπορίας.  Παρέα με ιδιαίτερα άγνωστα άτομα, ξεκινούν για την “περιπέτεια μιας ζωής”, ελπίζοντας ότι θα μάθει ξανά να ζει και να αγαπά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Ο Τζέισον Στέιθαμ στα σαγόνια του… μεγαλοκαρχαρία12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b