MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
28
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Free City: 5 δωρεάν εκδηλώσεις εντός και εκτός Αθηνών για την Πέμπτη 3 Αυγούστου

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Παραστάσεις, προβολές ταινιών και συναυλίες στη σημερινή δωρεάν ατζέντα μας, για την Πέμπτη 3 Αυγούστου.

author-image
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Αθήνα

Αφιέρωμα «Μιχάλης Κακογιάννης, Ρεπεράζ» στην Πλατεία Φιλοπάππου

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζει την ταινία «Χαμένο Κορμί» σε σενάριο και σκηνοθεσία Μιχάλη Κακογιάννη, με ένα διεθνές καστ ηθοποιών, ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζουμε την Έλλη Λαμπέτη και τον Ιταλό Άλντο Φαμπρίτσι. Η ταινία γυρίστηκε το 1961 και αποτελεί ένα χαρακτηριστικό δείγμα συμπαραγωγής Ιταλίας-Ελλάδας. Στον χώρο θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας με σκηνές από τα γυρίσματα των ταινιών του Μιχάλη Κακογιάννη.Την εκδήλωση θα συνοδεύουν τα soundtracks από τις ταινίες του Μιχάλη Κακογιάννη.
3/8, 21:00
Πλατεία Φιλοπάππου (Γενναίου Κολοκοτρώνη και Αγνάντων)

6o Stroggylo Open Air Film Festival: Προβολή ταινίας “Μια Φανταστική Γυναίκα”

Το 6o Stroggylo Open Air Film Festival συνεχίζει δυναμικά και τον Αύγουστο, αφιερώνοντας κάθε μέρα και σε ένα διαφορετικό είδος κινηματογράφου. Μιας και οι Πέμπτες σηματοδοτούν μέρες παγκόσμιου κινηματογράφου, το Φεστιβάλ φιλοξενεί άλλη μια οσκαρική Χιλιανή ταινία, “Μια Φαντατική Γυναίκα”. Υπόθεση: η Μαρίνα είναι μια τρανσέξουαλ που δουλεύει ως σερβιτόρα και τραγουδίστρια σε κλαμπ. Μετά τον ξαφνικό θάνατο του συντρόφου της, θα βρεθεί αντιμέτωπη τόσο με την εχθρική αντιμετώπιση της οικογένειάς του όσο και με τη συνολική κοινωνική προκατάληψη. Εκείνη όμως είναι αποφασισμένη να αντιδράσει. Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας 2018 και βραβείο σεναρίου στο Βερολίνο για το ζωντανό, αλμοδοβαρικό πορτρέτο μιας γυναίκας που αναζητά την ταυτότητά της.
3/8, 21:00
Αίθριο του Στρογγυλού Σχολείου Αγίου Δημητρίου

Προβολή ταινίας “Φερδινάρδος” στο Φεστιβάλ Γλυφάδας

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του φετινού Φεστιβάλ Γλυφάδας, θα προβληθεί η επιτυχημένη παιδική ταινία του 2017 “Φερδινάρδος”. Υπόθεση: Ο Φερδινάνδος είναι ένας γιγαντόσωμος, αλλά καλόκαρδος ταύρος, ο οποίος παρεξηγείται ως ανήμερο θηρίο, συλλαμβάνεται και αποστέλλεται σε μια ειδική φάρμα, απ’ όπου θα καταλήξει είτε στην αρένα των ταυρομαχιών είτε στον χασάπη. Μια ξεκαρδιστική περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους.
3/8, 20:00
Παιδική Χαρά “Ηφαίστου”, Γλυφάδα

Μεσσηνία

Young talents in concert: Μουσική δωματίου στη Navarino Agora

Το φεστιβάλ Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας (International Kalamata Music Days) έχει επιστρέψει για 7η συνεχόμενη χρονιά με κορυφαίους μουσικούς από όλον τον κόσμο. Η δεύτερη εβδομάδα εκδηλώσεων συνεχίζεται αισίως και την Πεμπτη 3 Αυγύστου, τη σκυτάλη παίρνουν οι απόφοιτοι του φεστιβάλ, που θα παρουσιάσουν έργα για τρίο εγχόρδων, στο πλαίσιο της νέας σειράς συναυλιών Young talents in concert, και σε συνεργασία με το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου. Η Maria Karolina Rahmatulla στο βιολί, ο Dante Lind στη βιόλα και η Idil Bursa στο βιολοντσέλο.
3/8, 20:00
Navarino Agora, Navarino Waterfront

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑO συνθέτης Στάθης Γυφτάκης μιλά για τις Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας12.09.2018

Λουτράκι

Συναυλία “The Legends” της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου στο Loutraki Festival

Photo: Loutraki Festival

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου μεταμορφώνεται και απογειώνεται. “The Legends”: την συναυλία αυτή πλαίσιώνουν κλασικοί ρυθμοί και τραγούδια που όλοι αγαπάμε και ξέρουμε να τραγουδάμε, από τα μεγαλύτερα pop και rock συγκροτήματα διεθνώς, διασκευάζονται και παίρνουν μια νέα μορφή για να φτάσουν σε εμάς πάντα διαχρονικά άλλα ταυτόχρονα διαφορετικά. Ένα μεγάλο αφιέρωμα στα θρυλικά συγκροτήματα και τους εμβληματικούς τραγουδιστές της παγκόσμιας  μουσικής σκηνής.
3/8, 21:00
Ανοιχτό Θέατρο “Παντελής Ζερβός”, Λουτράκι

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Παραστάσεις, συναυλίες και εκθέσεις που μπορούμε να δούμε σήμερα, 28η Οκτωβρίου
Εκδηλώσεις
Δήμος Αθηναίων: Οι «Απρόβλεπτες συναντήσεις: περί λόγου, τέχνης και ζωής» επιστρέφουν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη
Εικαστικά
Αναζητώντας το «(α)ορατό»: Μια έκθεση για το εβραϊκό νεκροταφείο του Διδυμοτείχου
Εκδηλώσεις
Από συναυλίες μέχρι ρεσιτάλ: Τα μεγαλύτερα μουσικά ραντεβού αυτής της εβδομάδας
Εκδηλώσεις
Free City: Όσα κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου
Εκδηλώσεις
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Οι προτάσεις μας για δωρεάν διασκέδαση στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
Good Stories Summit 2026: Επιστρέφει στο Ωδείο Αθηνών με ιστορίες αισιόδοξες που αξίζει ν’ ακουστούν
Εικαστικά
Θέατρο, live ή σινεμά; 16 λόγοι για να βγεις έξω αυτό το Σαββατοκύριακο
Εκδηλώσεις
Ο «Προθάλαμος Δ» επιστρέφει στο Εθνικό: Μια ιδιότυπη σκηνική σύνθεση-διάλεξη αρχιτεκτονικής και θεάτρου
Εκδηλώσεις
ΚΠΙΣΝ: 4η Συνάντηση Μουσικών Σχολείων στη Βαμβακού Λακωνίας
Εκδηλώσεις
Ο Γιαν Φαμπρ στο Θέατρο Σταθμός: Τέσσερις ανατρεπτικοί μονόλογοι για την ελευθερία της έκφρασης
Βιβλία
Πώς μοιάζει ένα Book Sleepover; Όταν κοιμηθήκαμε παρέα με τον Fitzek (περίπου)