MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες

Ξεχωρίσαμε 10 από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα (24-28/07) στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας.

Ο Πιανίστας (2002)
author-image Σπύρος Χαϊντούτης

Ξεχωρίζουμε 10 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Η Μπάρμπι στον 21ο αιώνα12.09.2018

Τηλεόραση

“Ταξίδι αναψυχής” του Paolo Virzì: COSMOTE CINEMA 2HD στις 20.00, Δευτέρα 24/07

Δραματική κομεντί του 2017 με πρωταγωνιστικό ζευγάρι τους βραβευμένους με Oscar Helen Mirren και Donald Sutherland. Έπειτα από πέντε δεκαετίες κοινής ζωής, ένα ζευγάρι αποφασίζει να ζήσει μια ‘απαγορευμένη’ περιπέτεια. Παρά τα προβλήματα υγείας, οι δύο υπερήλικες επιβιβάζονται στο παλιό τους τροχόσπιτο και ξεκινούν ένα αξέχαστο ταξίδι.

“Rambo” του Sylvester Stallone: STAR στις 22.00, Δευτέρα 24/07

Περιπέτεια του 2008, η 4η κατά σειρά ταινία με τον Sylvester Stallone στο ρόλο του Ράμπο. Απομονωμένος στη ζούγκλα της Βιρμανίας, ο Τζον Ράμπο δέχεται να μεταφέρει με το πλοιάριό του μια ομάδα ανθρωπιστικής βοήθειας σε εμπόλεμη ζώνη. Όταν τα ίχνη της χάνονται, αποφασίζει να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

“Peppermint” του Pierre Morel: ΣΚΑΪ στις 22.00, Τρίτη 25/07

Αμερικανικό θρίλερ δράσης με την Jennifer Garner. Πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου και της κόρης της μια γυναίκα επιστρέφει από την αυτοεξορία και ξεκινά μια αιματηρή πορεία εκδίκησης απέναντι στους υπευθύνους της προσωπικής της τραγωδίας.

“Top Gun: Maverick” του Joseph Kosinski: COSMOTE CINEMA 2HD στις 22.00, Τρίτη 25/07

Δραματική περιπέτεια του 2022 με τον Tom Cruise να επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο του Πιτ Μίτσελ ύστερα από τρεις δεκαετίες.  Έχοντας παραμείνει στο βαθμό του σμηναγού λόγω της αντισυμβατικής συμπεριφοράς του, ο Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ επιστρέφει στο Top Gun μετά από 30 ολόκληρα χρόνια ως εκπαιδευτής μιας ομάδας νεαρών πιλότων για μια άκρως επικίνδυνη αποστολή. Η ταινία έλαβε μεγάλη αναγνώριση από κοινό και κριτικούς, ήταν υποψήφια για πολλά βραβεία Oscar και έλαβε αυτό του καλύτερου ήχου.

“Ένα αξέχαστο καλοκαίρι” της Carla Simón: ΕΡΤ2 στις 22.00, Τετάρτη 26/07

Δραματική οικογενειακή ταινία του 2017. Μετά το θάνατο της μητέρας της, η εξάχρονη Φρίντα φεύγει από τη Βαρκελώνη και πηγαίνει να περάσει το καλοκαίρι στην αγροικία του θείου της, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον που σε εκείνη μοιάζει ξένο κι εχθρικό.

“Βασιλιάς Αρθούρος: Ο Θρύλος του Σπαθιού” του Guy Ritchie: STAR στις 22.00, Πέμπτη 28/07

Βρετανική δρματική περιπέτεια εποχής του 2017, βασισμένη στον θρύλο του Βασιλιά Αρθούρου. Αφού συμμαχήσει με σκοτεινές μαγικές δυνάμεις και σκοτώσει τον αδερφό του και βασιλιά Ούθερ, ο αδίστακτος Βόρτιγκεν ανεβαίνει στο θρόνο της Αγγλίας. Ξέρει όμως πως ο γιος του Ούθερ, ο Άρθουρ (Charlie Hunnam) που είναι ακόμη ζωντανός, θα επιστρέψει για να τραβήξει το μυθικό σπαθί Εξκάλιμπερ από το βράχο και να τον εκδικηθεί.

“Το βουνό ανάμεσα μας ” του Hany Abu-Assad: ΣΚΑΪ στις 22.00, Πέμπτη 28/07

Δραματική ταινία θρίλερ του 2017 με τους Kate Winslet και Idris Elba. Μετά από μια τραγική συντριβή αεροπλάνου, δυο ξένοι πρέπει να συνεργαστούν για να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις απάνθρωπες συνθήκες ενός απομονωμένου βουνού που είναι καλυμμένο από χιόνι. Όταν συνειδητοποιούν ότι δεν πρόκειται να έρθει βοήθεια, ξεκινούν ένα τρομακτικό ταξίδι επιβίωσης.

“Ένα Μικρό Χάος” του Alan Rickman: ANT1 στις 21.00, Παρασκευή 28/07

Δραματική ρομαντική ταινία εποχής του 2014. Η αρχιτέκτονας Σαμπίν ντε Μπαρά (Kate Winslet) και ο υπεύθυνος για τους κήπους των Βερσαλλιών συνάδελφός της Αντρέ λε Νοτρ (Matthias Schoenaerts) ερωτεύονται, ενώ προσπαθούν να αναδιαμορφώσουν τους χώρους γύρω από τα πολυτελή ανάκτορα του Λουδοβίκου του 14ου.

“Βασικός Ύποπτος” του Simon Kaijser: ΣΚΑΪ στις 22.00, Παρασκευή 28/07

Ιρλανδικό δράμα μυστηρίου του 2018 με τους Guy Pearce, Pierce Brosnan και Minnie Driver. Ένας παντρεμένος καθηγητής Φιλοσοφίας θεωρείται ύποπτος για την εξαφάνιση μιας νεαρής κοπέλας. Ο αστυνομικός που έχει αναλάβει την υπόθεση τον πολιορκεί μεθοδικά, μέχρι που και η ίδια του η γυναίκα αρχίζει να αμφιβάλλει για την αθωότητά του.

Πλατφόρμες

Στις νέες προσθήκες και στα #top10 του Netflix βρίσκεται μια ιστορική δραματική ταινία του 2002 με τον Adrien Brody, που βραβεύτηκε με Oscar Α’ Ανδρικού για την ερμηνεία του, ενώ η ταινία απέσπασε πολλά ακόμα βραβεία. Η αληθινή ιστορία του Πολωνο-εβραίου πιανίστα Βλαντισλάβ Σπίλμαν, ο οποίος κατάφερε να επιβιώσει στο γκέτο της Βαρσοβίας χάρη στη φήμη του ως μουσικού, προσπαθώντας ταυτόχρονα να παραμείνει ψυχρός θεατής των φρικαλεοτήτων που συνέβαιναν γύρω του. Ο κλειστοφοβικός κόσμος του γκέτο εμπνέει στον Πολάνσκι μια από τις καλύτερες και πιο προσωπικές δημιουργίες του, απεικονίζοντας ταυτόχρονα με έναν υποδειγματικό και μη ρητορικό τρόπο το Ολοκαύτωμα.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b