MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Andrea Bocelli στο Ολυμπιακό Στάδιο: Όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν τη συναυλία

Ο αισθαντικότερος εκπρόσωπός του, ο αδιαφιλονίκητος πρεσβευτής του, ο διάσημος Αndrea Bocelli έρχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας για τη μεγαλύτερη συναυλία που έχει δώσει έως τώρα στη χώρα μας.

Monopoli Team

Οι μεγάλες προσδοκίες των Ελλήνων φίλων του λυρικού τραγουδιού εκπληρώνονται. Ο αισθαντικότερος εκπρόσωπός του, ο αδιαφιλονίκητος πρεσβευτής του, ο διάσημος Αndrea Bocelli έρχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας για τη μεγαλύτερη συναυλία που έχει δώσει έως τώρα στη χώρα μας.

Μια σπάνια ευκαιρία για το ευρύ ελληνικό κοινό να απολαύσει από κοντά τον μεγαλύτερο τενόρο της εποχής μας.

Απόψε, Τρίτη 18 Ιουλίου, η Αθήνα τραγουδά με τον Andrea Bocelli και συμμετέχει σε ένα ανεπανάληπτο καλλιτεχνικό θέαμα που έχει δημιουργήσει η ξεχωριστή ομάδα του.

Σημαντικές πληροφορίες για την πρόσβαση του κοινού στη συναυλία

Οι κάτοχοι εισιτηρίων της συναυλίας μπορούν να προσεγγίσουν το Ολυμπιακό Στάδιο από όλες τις εισόδους του Ολυμπιακού Σταδίου (Είσοδος Κύμης, Είσοδος Ειρήνης, Είσοδος Αρτέμιδος, Είσοδος Ιασώ, Είσοδος Πεζογέφυρας, Πύλη Δ επί της Σπύρου Λούη). Ακολουθώντας τη σήμανση καθώς και τις οδηγίες του προσωπικού διαχείρισης κοινού οι κάτοχοι εισιτηρίων θα κατευθυνθούν στις θέσεις τους.

Οι Είσοδοι 3 και 4 εξυπηρετούν τους κατόχους εισιτηρίων στις Κερκίδες του Σταδίου, δηλαδή στις Θύρες: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35. Οι κάτοχοι εισιτηρίων στον Αγωνιστικό Χώρο/ Arena – Golden seating, Silver seating, Bronze seating και Purple seating – θα εισέλθουν από την Είσοδο 2.Οι κάτοχοι εισιτηρίων VIP (PA + PB) και ΑΜΕΑ θα εισέλθουν από την Είσοδο 1.

Οι κάτοχοι Golden seating εισιτηρίων μπορούν να εισέλθουν και να κατευθυνθούν στη θέση τους στον αγωνιστικό χώρο και από την Είσοδο 1. Ειδικά οι κάτοχοι εισιτηρίων VIP (PA + PB), Golden seating και ΑΜΕΑ, έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης και από την Πύλη Α του Σταδίου επί της Σπύρου Λούη.

Παράταση ωραρίου λειτουργίας στη γραμμή 1 του Μετρό την Τρίτη 18 Ιουλίου.

Η ΣΤΑ.ΣΥ. προσθέτει επιπλέον δρομολόγια από το σταθμό Ειρήνη στη γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) προς Πειραιά / και προς Κηφισιά την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023 λόγω της διεξαγωγής της συναυλίας του Andrea Bocelli. Το τελευταίο τρένο θα αναχωρήσει προς Κηφισιά στις 0.56 και προς Πειραιά στις 0.50

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο Andrea Bocelli ζωντανά στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας.

Τρίτη 18 Ιουλίου στις 21:30
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00

Η προπώληση συνεχίζεται: ηλεκτρονικά στο viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και σε όλα τα Viva Spots: Καταστήματα Nova, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εισιτήρια απο 49,50 ευρώ.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b