MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

To Google Bard από σήμερα επίσημα και στην Ελλάδα

Η αμερικανική εταιρεία αποκάλυψε πως το AI chatbot της θα υποστηρίζει πλέον και τη γλώσσα μας από σήμερα.

Monopoli Team

H Google ανακοίνωσε πως επεκτείνει τη λειτουργία του Google Bard και σε άλλες αγορές, μία εκ των οποίων είναι και η Ελλάδα. Η αμερικανική εταιρεία αποκάλυψε πως το AI chatbot της θα υποστηρίζει πλέον και τη γλώσσα μας από σήμερα.

O διευθυντής του τομέα προγραμμάτων της Google, Jack Krawczyk, δήλωσε για το θέμα πως «Η περιέργεια και η φαντασία αποτελούν τις κινητήριες δυνάμεις πίσω από την ανθρώπινη δημιουργικότητα. Είτε πρόκειται για ένα παιδί που εφευρίσκει ένα παιχνίδι, για φίλους που ονειρεύονται την επόμενη περιπέτειά τους, είτε για έναν επιχειρηματία που επινοεί μια νέα επιχειρηματική ιδέα, η ικανότητά μας να φανταζόμαστε νέες δυνατότητες είναι μία από τις πιο έμφυτες ανθρώπινες ιδιότητές. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε το Bard: Για να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε την έμφυτη περιέργειά σας, να αυξήσετε τη φαντασία σας και τελικά να εκκινήσετε την υλοποίηση των ιδεών σας, όχι μόνο μέσα από απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, αλλά βοηθώντας σας να δράσετε. Σήμερα, ανακοινώνουμε τη μεγαλύτερη επέκταση του Bard μέχρι τώρα, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου και στις ευρύτερα ομιλούμενες γλώσσες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10ο Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας: 5+1 λόγοι για να “πάρουμε τα βουνά”12.09.2018

Επίσης, παρουσιάζουμε νέες λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε καλύτερα την εμπειρία σας, να ενισχύσετε τη δημιουργικότητά σας και να κάνετε περισσότερα. Το Bard επιδιώκει να συνδυάσει το εύρος της παγκόσμιας γνώσης με τη δύναμη, την ευφυΐα και τη δημιουργικότητα των μεγάλων γλωσσικών μοντέλων μας. Αντλεί πληροφορίες από το διαδίκτυο για να παρέχει φρέσκες, υψηλής ποιότητας απαντήσεις. Πρόκειται για ένα πρώιμο πείραμα που σας επιτρέπει να συνεργάζεστε με την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη. Μπορεί να αποτελέσει μια διέξοδο για τη δημιουργικότητα και ένα ορμητήριο για την περιέργεια».

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 επαναστατικά κομμάτια των Kraftwerk που άλλαξαν για πάντα την ηλεκτρονική μουσική12.09.2018

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b