MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Rod Stewart: Στη σκηνή με την 94χρονη αδελφή του για ένα ντουέτο – έκπληξη

Ο Rod Stewart ολοκλήρωσε την περιοδεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο με ένα ντουέτο-έκπληξη που ερμήνευσε μαζί με την 94χρονη αδελφή του, Mary.

(RSMX Concert Collection/YouTube)
Monopoli Team

Ο Rod Stewart ολοκλήρωσε την περιοδεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Εδιμβούργο με ένα ντουέτο-έκπληξη που ερμήνευσε μαζί με την 94χρονη αδελφή του, Mary.

Το βράδυ της Δευτέρας (10 Ιουλίου), η αδελφή του 78χρονου ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει μαζί του το κομμάτι “Sailing” του αδελφού της. Ο Stewart σύστησε τη μεγαλύτερη αδελφή του καθώς ανέβηκε στη σκηνή, ανακοινώνοντας στο κοινό: “Αυτή είναι η αδελφή μου! 94ων ετών!”.

Στη συνέχεια το δίδυμο τραγούδησε το τραγούδι αγκαλιασμένο, ενώ το κοινό τους αποθέωνε.

Σε μια συνέντευξη που ακολούθησε στη Mirror, ο τραγουδιστής περιέγραψε τι σήμαινε για εκείνον να έχει την αδελφή του στη σκηνή μαζί του. “Στα 94 της, βρίσκεται στη σκηνή του ροκ εν ρολ και το απολαμβάνει” είπε. “Με δίδαξε και συνεχίζει να με διδάσκει για τη ζωή”. Ο Stewart είναι ο μικρότερος από πέντε παιδιά. Πέρυσι, ο τραγουδιστής του “All for Love” ανακοίνωσε τον θάνατο του αδελφού του Μπομπ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 88 ετών μόλις δύο μήνες μετά τον θάνατο του μεγαλύτερου αδελφού τους Ντον που ήταν 94 ετών.

“Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνω την απώλεια του αδελφού μου Μπομπ χθες το βράδυ, ο οποίος ενώνεται με τον αδελφό μου Ντον στο μεγάλο γήπεδο ποδοσφαίρου στον ουρανό”, είχε γράψει ο Στιούαρτ στο Instagram τον Νοέμβριο του 2022. “Έχασα δύο από τους καλύτερους φίλους μου μέσα σε δύο μήνες. RIP Don και Bob”, έγραψε, χαρακτηρίζοντας τα αδέλφια του “αναντικατάστατα φιλαράκια”.

Η μεγαλύτερη αδελφή του Στιούαρτ, η Πέγκι, πέθανε το 1975 από σκλήρυνση κατά πλάκας. Ήταν 40 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό το “Mamma Mia” μέχρι το “Two Tickets to Greece”: 10 ταινίες με φόντο την Ελλάδα12.09.2018

Με την εμφάνισή του στο Εδιμβούργο το βράδυ της Δευτέρας, ο Stewart ολοκλήρωσε την περιοδεία του UK Global Hits Tour. Στην περιοδεία των έξι ημερών, ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στο Εδιμβούργο, το Μπρίστολ, το Χαλ, το Ντάραμ, το Νορθάμπτον και το Πλίμουθ.

Τον περασμένο μήνα, η εμφάνιση του Stewart στο γήπεδο Home Park του Plymouth φέρεται να είχε διακοπεί λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας που είχε επιβληθεί. Ο μουσικός φέρεται να “εισέβαλε” στη σκηνή, αφού ενημερώθηκε ότι δεν θα του επιτρεπόταν να παίξει το τελευταίο τραγούδι της set list του. Σε ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο, το δημοτικό συμβούλιο του Πλίμουθ ανέφερε ότι ούτε το συμβούλιο, ούτε ο συναυλιακός χώρος είχαν ζητήσει από τον Στιούαρτ να τελειώσει νωρίτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMission Impossible – Dead Reckoning Part One: Τρία πράγματα που μαθαίνουμε από το τελικό trailer12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b