MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για τη Δευτέρα 3 Ιουλίου

Παρακάτω θα βρείτε τις δικές μας προτάσεις για θέατρο και συναυλίες που μπορείτε να απολαύσετε στην Αθήνα, σήμερα Δευτέρα 3 Ιουλίου.

Monopoli Team

1. Ηλέκτρα, σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ στο Κηποθέατρο Παπάγου

Η «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ και με τη Λένα Παπαληγούρα στον ομώνυμο ρόλο, ξεκινάει καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και κάνει απόψε πρώτη στάση στο Κηποθέατρο Παπάγου. Ένα σύμπαν που βουλιάζει στην διαφθορά και την αδικία. Ένας κόσμος αντιηρωικός όπου τα πάντα έχουν ανατραπεί και η τάξη των πραγμάτων έχει διασαλευτεί επικίνδυνα. Σε αυτόν τον κόσμο, η Ηλέκτρα επιλέγει να αποτελέσει το μοναδικό κύτταρο ζωντανής συνείδησης που δεν θα πάψει να καταγγέλλει στο διηνεκές την ανηθικότητα και την υποκρισία. Η φωνή της αποτελεί μια γενναία και δυναμική πράξη ενεργητικής αντίστασης που ενοχλεί διαρκώς και υπενθυμίζει ακατάπαυστα την ανάγκη για αποκατάσταση της φρικτής αδικίας.
Δευτέρα 3/7 στις 21:00
17-20€
Κηποθέατρο Παπάγου, Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα 20+2 highlights του Φεστιβάλ Αθηνών 202312.09.2018

2. Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C παρουσιάζουν την “ηλεκτρική καρέκλα στο Ηρώδειο”

Με μια εκρηκτική μουσική γιορτή επιστρέφει στο Ηρώδειο ο Γιάννης Αγγελάκας, τρία χρόνια μετά την προηγούμενη εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου. Έχοντας στο πλευρό του τους 100°C, το πολυφωνικό σχήμα Διώνη καθώς και τρίο εγχόρδων, ο Γιάννης Αγγελάκας θα παρουσιάσει την “Ηλεκτρική καρέκλα στο Ηρώδειο”, μια περιπέτεια γεμάτη μουσική και ποίηση από την πλούσια διαδρομή του.
Δευτέρα 3/7 στις 21:00
8-35€
Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα

3. Οι Melvins στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Οι πρωτοπόροι του sludge rock Melvins, από τις πιο εμβληματικές αμερικάνικες μπάντες όλων των εποχών με 40 χρόνια συνεχής παρουσίας στη μουσική σκηνή, έρχονται στην Αθήνα για να μάς χαρίσουν το πιο σημαντικό live του καλοκαιριού, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Οι Melvins είναι ένα από τα πιο επιδραστικά συγκροτήματα της σύγχρονης μουσικής. Δημιουργήθηκαν το 1983 με επικεφαλής τον τραγουδιστή/κιθαρίστα Buzz Osborne και έδρα το Montesano της Ουάσινγκτον. Συνδυάζουν, με μεγάλη μαεστρία, το punk rock και τη heavy μουσική, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό, νέο υποείδος. Πρόσφατα, οι Melvins κυκλοφόρησαν την ακουστική συλλογή 36 κομματιών, «Five Legged Dog», με επανεκτελέσεις μερικών από τα πιο heavy τραγούδια τους, καθώς και διασκευές από αγαπημένους καλλιτέχνες.
Δευτέρα 3/7 στις 21:00
33-35€
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τον Tom Odell μέχρι τους Melvins: Οι συναυλίες που θα δούμε στην Τεχνόπολη το καλοκαίρι12.09.2018

4. Majesty Queen: Το μουσικό αφιέρωμα για τους Queen επιστρέφει στο City Garden Festival

Το Majesty Queen είναι το Βρετανικό musical tribute για τους Queen. Πρωταγωνιστής είναι ο μουσικός και ηθοποιός Seth Daniels, ο οποίος φημίζεται για την μοναδική του ενέργεια πάνω στη σκηνή, με την οποία ξανά ζωντανεύει για λίγο τον Freddie Mercury μπροστά μας. Το αφιέρωμα στους Queen δημιουργήθηκε από ανθρώπους λάτρεις του συγκροτήματος οι οποίοι βασίζονται στις iconic εμφανίσεις του εμβληματικού συγκροτήματος. Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι, αυτός είναι ο δικός τους μοναδικός τρόπος να αποδώσουν φόρο τιμής στο θρυλικό συγκρότημα και ταυτόχρονα επηρεασμένοι από τα τόσο διαφορετικά live μεταξύ τους που προσέφεραν οι Queen ευελπιστούν κάθε φορά να προσφέρουν στο κοινό τους μία διαφορετική εμπειρία.
Δευτέρα 3/7 στις 21:00
13-40€
City Garden Theater, Λεωφ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι 

5. 40+ Βγαίνω!: Ο Θανάσης Αλευράς στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Ο συναρπαστικός Θανάσης Αλευράς σταθμεύει στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά στην πρώτη του καλοκαιρινή περιοδεία με την προσωπική του μουσικοθεατρική παράσταση, «40+Βγαίνω!». Ύστερα από τις sold out χειμερινές εμφανίσεις του στο VOX αλλά και τα τηλεοπτικά «Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά, ο πολυτάλαντος ηθοποιός παρουσιάζει σε όλη την Ελλάδα, για πρώτη φορά, ένα παράξενο, αυτοβιογραφικό, εσώψυχο, μουσικοσατιρικό πρόγραμμα. Σε αυτή τη μοναδική γιορτή είναι μαζί του η Ιdra Kayne και ο Jerome Kaluta, οι οποίοι με τις υπέροχες φωνές τους θα μάς ταξιδέψουν μουσικά σε τέσσερις δεκαετίες.
Δευτέρα 3/7 στις 21:30
13-20€
Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, Ηρακλείου 13, Πειραιάς

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b