MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο (01-02/07) σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

author-image Σπύρος Χαϊντούτης

Ξεχωρίζουμε 6 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακό στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τα βράδια μας πιο ευχάριστα, με το τέλος μιας κουραστικής εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Ίντι εσύ σούπερ σταρ!12.09.2018

Τηλεόραση

“Πάση Θυσία” του David Mackenzie: COSMOTE CINEMA 1HD στις 21.00, Σάββατο 01/07

Αστυνομικό δράμα του 2016 που εστιάζει στη ζωή δύο αδερφών με του Chris Pine και Ben Foster.Μαζί αποφασίζουν να ληστέψουν τράπεζες στην επαρχία του Τέξας, προκειμένου να σώσουν το αγρόκτημα της οικογένειάς τους από κατάσχεση. Καθώς συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση, ένας έμπειρος αστυνομικός, ο Μάρκους, αναλαμβάνει την έρευνα. Όσο η ιστορία εξελίσσεται, γίνεται φανερό ότι τα κίνητρα των αδελφών είναι πολύ πιο πολύπλοκα  και οι δυο πλευρές βρίσκονται σε σύγκρουση. Η ταινία εξετάζει θέματα όπως η οικονομική ανισότητα, η επιβίωση και η ελευθερία, καθώς και την έννοια της δικαιοσύνης.

“Dredd” του Pete Travis: OPEN στις 23.00, Σάββατο 01/07

Αστυνομική μετά-αποκαλυπτική ταινία επιστημονικής φαντασίας του 2012. Σε ένα δυστοπικό μέλλον, οι αστυνομικοί είναι ταυτόχρονα και δικαστές που έρχονται καθημερινά σε επαφή με χιλιάδες βίαια επεισόδια. Ένας από αυτούς είναι και ο Ντρεντ (Karl Urban), που καλείται να εξουδετερώσει μαζί με την συνάδελφο του μια συμμορία ναρκωτικών που μεταλλάσσουν την πραγματικότητα, σε έναν ουρανοξύστη 200 ορόφων. Όλα δείχνουν πως πίσω από τα εγκλήματα βρίσκεται η Μα-Μα (Lena Heady), μια πρώην πόρνη που εξελίχθηκε σε βαρόνη του εγκλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΙούλιος στην COSMOTE TV με 29 κινηματογραφικές πρεμιέρες12.09.2018

“Operation Fortune: Η Μεγάλη Απάτη”, του Γκάι Ρίτσι: COSMOTE CINEMA 1HD στις 21:00, Κυριακή 02/07

Το «Operation Fortune: Η Μεγάλη Απάτη», η ταινία που επανένωσε τον Γκάι Ρίτσι με τον Τζέισον Στέιθαμ, κάνει πρεμιέρα στην COSMOTE TV στη ζώνη των Blockbuster. Ο υπερ-κατάσκοπος Όρσον Φόρτιουν (Τζέισον Στέιθαμ) πρέπει να εντοπίσει και να σταματήσει την πώληση μιας νέας θανατηφόρας τεχνολογίας από τον εκατομμυριούχο Μπρόκερ Γκρεγκ Σάιμοντς (Χιου Γκραντ). Αναγκασμένος να συνεργαστεί με μερικούς από τους καλύτερους μυστικούς πράκτορες (Όμπρεϊ Πλάζα, Κάρι Έλγουις, Μπάγκσι Μαλόουν), ο Φόρτιουν και η ομάδα του στρατολογούν τον μεγαλύτερο Χολιγουντιανόσταρ Ντάνι Φραντσέσκο (Τζος Χάρτνετ) για να τους βοηθήσει να σώσουν τον κόσμο.

“Στην κόψη του κύματος” της Kathryn Bigelow: ANT1 στις 22.00, Κυριακή 02/07

Αστυνομικό θρίλερ του 1991 που επικεντρώνεται γύρω από τον Τζόνι (Keanu Reeves), που φαινομενικά είναι ένας νεαρός αθλητής του surf. Στην πραγματικότητα είναι ένας νεοσύλλεκτος πράκτορας του F.B.I με αποστολή να εισχωρήσει και να μάθει πληροφορίες για μια συμμορία ληστών-surfer, γεγονός που θα του αλλάξει τη ζωή. Η ταινία παρουσιάζει συναρπαστικές σκηνές δράσης, εντυπωσιακά σκηνικά με surfing και μια ένταση που διατηρείται ως το τέλος. Αποτελεί έναν συνδυασμό περιπέτειας και θεμάτων όπως η ελευθερία και οι ακραίες επιλογές που μπορεί να κάνει κανείς στη ζωή του.

“Δρόμος από Πάγο” του : ALPHA στις 22.00, Κυριακή 02 /07

Πρώτη προβολή στον ALPHA για ένα  θρίλερ περιπέτειας του 2021 με τον Liam Neeson. Όταν ένα ορυχείο πετρελαίου στον Βόρειο Καναδά εκρήγνυται, μια ομάδα εργαζομένων μένει παγιδευμένη κάτω από την επιφάνεια του πάγου. Για να τους σώσουν, μια ομάδα οδηγών φορτηγών πρέπει να μεταφέρουν φορτία εξοπλισμού ώστε να ανοίξουν ένα, δρόμο πάγου για διάσωση. Οι οδηγοί φορτηγών, εκ των οποίων οι περισσότεροι έχουν εμπειρία σε παγωμένες συνθήκες, αναλαμβάνουν την αποστολή με την ελπίδα να φθάσουν εγκαίρως και να σώσουν τους εγκλωβισμένους εργάτες. Ωστόσο, η πορεία που πρέπει να ακολουθήσουν είναι εξαιρετικά επικίνδυνη.

Πλατφόρμες

“Κάνε με να σε Πιστέψω” στο NETFLIX

Μια νέα ρομαντική κωμωδία τούρκικης παραγωγής έκανε πρεμιέρα στο Netflix και βρίσκεται στη #1 θέση. Η κωμωδία αφορά δύο φίλες γιαγιάδες που ανακατεύονται στην ερωτική ζωή των εγγονιών τους. Φροντίζουν τα δύο τους εγγόνα να συναντηθούν “τυχαία”, αναζωπυρώνοντας τον παιδικό τους έρωτα αλλά και την παιδιάστική έχθρα τους.

“Ο Σύντροφος Βολκονόγκοφ Απέδρασε” των Natasha Merkulova & Aleksey Chupov στο CINOBO

Βραβευμένη δραματική Ρωσική ταινία θρίλερ του 2021 με επίκεντρο έναν Σοβιετικό εκτελεστή που ξαφνικά ανακαλύπτει ότι έχει ψυχή. Ο Καπετάν Φίοντορ Βολκονόγκοφ, ένα σεβάσμιο και πειθήνιο όργανο του νόμου της Σοβιετικής Ένωσης, γίνεται μάρτυρας κάποιων ύποπτων ανακρίσεων από τις οποίες περνούν οι συνάδελφοί του. Καθώς νιώθει πως η σειρά του πλησιάζει, δραπετεύει και σύντομα τρέπεται σε φυγή, κυνηγημένος από τους πρώην συναδέλφους του. Ευάλωτος και απελπισμένος, συνειδητοποιεί τι έχει κάνει, όμως ο χρόνος του τελειώνει και ο κλοιός τού ανθρωποκυνηγητού κλείνει ασφυκτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒραβεία Ίρις 2023: Σάρωσε το «Πίσω από τις Θημωνιές» – Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b