MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για την Παρασκευή 30 Ιουνίου

Παρακάτω θα βρείτε τις δικές μας προτάσεις για θέατρο και συναυλίες που μπορείτε να απολαύσετε στην Αθήνα, σήμερα Παρασκευή 30 Ιουνίου.

Monopoli Team

1. Το ρόδο είναι ρόδο: Η παράσταση εμπνευσμένη από τη Δήμητρα της Λέσβου ανεβαίνει στην Πειραιώς 260

Το πρωτότυπο έργο «Το ρόδο είναι ρόδο» της Κατερίνας Λούβαρη Φασόη, που βασίζεται σε πραγματική ιστορία, παρουσιάζεται στην Πειραιώς 260. Εμπνευσμένη από την ιστορία της Δήμητρας της Λέσβου από τη Σκάλα Συκαμιάς, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, η παράσταση μιλάει για τη βαρβαρότητα και την τυφλότητα των ανθρώπων. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Παντελής Δεντάκης, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει ο Χρήστος Στέργιογλου.
30/6 – 2/7 στις 21:00 και 3/7 στις 21:30
5-25€
Πειραιώς 260 (Χώρος Ε’), Καλλιθέα

2. Η πτώση του οίκου των Κοινών: Το σκοτεινό σύμπαν του Έντγκαρ Άλαν Πόε σε μια σύγχρονη όπερα στην Πειραιώς 260

Τη σύγχρονη όπερα «Η πτώση του οίκου των Κοινών» παρουσιάζουν ο Ορέστης Παπαϊωάννου και ο Αλέκος Λούντζης στην Πειραιώς 260, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αλέξανδρος Ευκλέιδης. Ένας κόσμος φαντασίας, μια πραγματικότητα όχι μακρινή από τη δική μας σε μια τολμηρή παράσταση, εμπνευσμένη από το σκοτεινό σύμπαν του Έντγκαρ Άλαν Πόε. Μια ξεχωριστή στιγμή του φετινού Φεστιβάλ με τη σοπράνο Χρύσα Μαλιαμάνη, τον βαρύτονο Γιώργο Ιατρού, τη μέτζο-σοπράνο Μιράντα Μακρυνιώτη και τη συμμετοχή έξι μουσικών.
30/6 στις 21:00
5-25€
Πειραιώς 260 (Χώρος Η), Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα 20+2 highlights του Φεστιβάλ Αθηνών 202312.09.2018

3. Μέχρι Τελικής Πτώσεως, του Γιώργου Ηλιόπουλου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου

Η νέα κωμωδία του Γιώργου Ηλιόπουλου που συναντιέται ξανά με τον Γιάννη Δρακόπουλο. Μαζί τους και ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς. Τρεις κολλητοί φίλοι που η φιλία τους κρατά χρόνια ερωτεύονται ταυτόχρονα την ίδια γυναίκα. Υπάρχει στα αλήθεια “φιλία” ή πάει περίπατο όταν η καρδιά αναλαμβάνει τον έλεγχο; Μέχρι πού μπορούν να φτάσουν ή καλύτερα μέχρι που μπορούν να κατρακυλήσουν τρεις αιώνιοι κολλητοί για να κερδίσουν την καρδιά μιας γυναίκας;
30/6 στις 21:00
14€
Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου, Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου)

4. Η Γλυκερία στο City Garden Festival

Το CT Garden στο Γαλάτσι ανοίγει τις πόρτες του για μια συναυλία που φέρει την ανάμνηση ενός σημαντικού καλλιτεχνικού γεγονότος που συνέβη το 1983 στην περιοχή. Σαράντα χρόνια μετά, η Γλυκερία, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Στέλιου Φωτιάδη, θα αναβιώσει με μια μοναδική συναυλία την «Όμορφη Νύχτα». Η «Όμορφη Νύχτα» ήταν το πρώτο προσωπικό στέκι της στο Γαλάτσι, όπου η Γλυκερία για επτά χειμώνες τραγουδούσε με τεράστια επιτυχία.
30/6 στις 21:00
15-25€
City Garden Festival by Christmas Theater, Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Λεωφόρος Βεΐκου 139, Γαλάτσι

5. Οι Tiger Lillies στο Faliro Summer Theater

Η προτεινόμενη για Grammy και βραβευμένη δύο φορές με Olivier βρετανική cult cabaret και alternative rock μπάντα, μετά από πάρα πολλά χρόνια περιοδειών ανά τον κόσμο με συγκεκριμένα project, αποφάσισε να κάνει την πρώτη της περιοδεία με υλικό «Best Of», από την τεράστια πορεία της. Απόψε, λοιπόν, οι θρυλικοί Tiger Lillies, στην πιο ώριμη φάση της πορείας τους και με κομμάτια όπως το “Heroine”, το “Gin”, το “Roll up”, το “Boatman” αλλά και πολλές εκπλήξεις, θα είναι μαζί μας σε μια εφ’ όλης της ύλης παράσταση στο Faliro Summer Theater.
30/6 στις 21:30
15-35€
Faliro Summer Theater, Ολυμπιακό Ακίνητο TΑΕ KBO NTO Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b