MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Polis Hammam Polis Loutron: Νέο κέντρο ευεξίας στον Πειραιά

Το Polis Hammam Polis Loutron πραγματοποίησε τα εγκαίνια του 4ου καταστήματος στην Ελλάδα στον Πειραιά.

Monopoli Team

To Polis Hammam Polis Loutron, η κορυφαία αλυσίδα παροχής αυθεντικών και αναζωογονητικών εμπειριών χαλάρωσης και ευεξίας, άνοιξε το 4ο κατάστημά της, στην Ελλάδα, στον Πειραιά. Το νέο κατάστημα υπόσχεται να προσφέρει απαράμιλλες υπηρεσίες ολιστικής αναγέννησης, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές τεχνικές με τις σύγχρονες ανέσεις.

Στέλιος Καφαντάρης Σύμβουλος Επικοινωνίας Polis Hammam Polis Loutron, Αλεξάνδρα Λούτσου CEO Polis Hammam Polis Loutron, Γιάννης Μώραλης Δήμαρχος Πειραιά

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος επαίνεσε την Αλεξάνδρα Λούτσου CEO του Polis Hammam Polis Loutron, «για την αφοσίωσή της στην προώθηση της ευεξίας και της πολιτιστικής κληρονομιάς».

Το Polis Hammam Polis Loutron έχει αναγνωριστεί για τη δέσμευσή του στη διατήρηση της παραδοσιακής τέχνης του χαμάμ και την παροχή ολιστικών εμπειριών χαλάρωσης και ευεξίας. Η λειτουργία του καταστήματος στον Πειραιά σηματοδοτεί ένα συναρπαστικό ορόσημο στην ανάπτυξη της εταιρείας, επεκτείνοντας τη συμβολή της, τόσο για την εξυπηρέτηση των απαιτητικών κατοίκων, όσο και των επισκεπτών, αλλά και των τουριστών του μεγαλύτερου θαλάσσιου ελληνικού κόμβου.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη λειτουργία του τέταρτου καταστήματός μας στην Ελλάδα, ακριβώς εδώ, στην καρδιά του Πειραιά», δήλωσε η Αλεξάνδρα Λούτσου, CEO του Polis Hammam Polis Loutron. «Με αυτή τη νέα τοποθεσία, έχουμε στόχο να προσφέρουμε μια αυθεντική εμπειρία χαμάμ, αναδεικνύοντας τις πλούσιες παραδόσεις της Ελλάδας και προσφέροντας παράλληλα ένα καταφύγιο ηρεμίας σε μια πολύβουη πόλη».

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το Chandon Garden Spritz, ένα ready to drink Aperitif του οίκου Moët Hennessy, που αποτελείται από τον εξαιρετικής ποιότητας αφρώδη οίνο Chandon, orange bitter λικέρ από φλούδες και ξύσμα πορτοκαλιών, βότανα και μπαχαρικά τοπικής προέλευσης.

Το νέο Polis Hammam Polis Loutron στον Πειραιά περιλαμβάνει υπηρεσίες λουτρών (χαμάμ), μασάζ, αλλά και υπηρεσίες, ειδικά σχεδιασμένες, για bachelor party, γενέθλια και επετείους. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια άρτια σχεδιασμένη σειρά παραδοσιακών θεραπειών από εξειδικευμένους θεραπευτές, σε ένα γαλήνιο περιβάλλον, όπου θα βιώσουν την απόλυτη εμπειρία εσωτερικής και εξωτερικής ευεξίας και αναζωογόνησης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Polis Hammam Polis Loutron και τις υπηρεσίες του, επισκεφθείτε το polis-hammam.gr

Καταστήματα: 

  • Πειραιάς – Φίλωνος 43 τηλ. 210 4113030
  • Αθήνα – Αυλητών 6-8, Ψυρρή τηλ. 210 7002635
  • Θεσσαλονίκη – Κωνσταντίνου Καραμανλή 40Α Άγιος Ιωάννης, Καλαμαριά τηλ. 2311 320057   –
  • CAPSIS HOTEL Μοναστηρίου 16 Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός, Θεσσαλονίκη τηλ. 2310 596800
Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b