MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Truman Show: Ο σεναριογράφος της ταινίας θα συνέχιζε την ιστορία σε τηλεοπτική σειρά

Ο Τζιμ Κάρεϊ κέρδισε την πρώτη του Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του για την ταινία.

Monopoli Team

O σεναριογράφος της ταινίας “The Truman Show” αποκάλυψε πώς η ιστορία θα συνεχιζόταν, αν γυριζόταν μία τηλεοπτική σειρά. Στην ταινία του 1998, ο ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ υποδύθηκε τον Τρούμαν Μπέρμπανκ, έναν άντρα που συνειδητοποιεί ότι η ζωή του γυρίζεται από χιλιάδες κρυμμένες κάμερες και μεταδίδεται 24 ώρες την ημέρα ζωντανά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Τζιμ Κάρεϊ κέρδισε την πρώτη του Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του για την ταινία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSuperman: Μόλις ανακοινώθηκε ο διάδοχος του Henry Cavill12.09.2018

Μιλώντας στο Screen Rant στο πλαίσιο των εορτασμών για την 25η επέτειο της δραματικής κωμωδίας, ο σεναριογράφος Άντριου Νίκολ μίλησε για την πρότασή του για συνέχιση της ιστορίας σε τηλεοπτική μορφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLewis Capaldi: Ανακοίνωσε διάλειμμα από τις συναυλίες, για να “προσαρμοστεί” στο σύνδρομο Τουρέτ12.09.2018

«Αναφέρθηκε το ενδεχόμενο να γίνει ένα μιούζικαλ – είτε το πιστεύετε είτε όχι – ή μια σειρά» εξήγησε. «Όταν είναι μια διαφορετική μορφή τέχνης, δεν νομίζω ότι αφαιρεί τίποτα από το πρωτότυπο. Στη δική μου εκδοχή μιας σειράς, σκέφτηκα ότι θα ήταν διασκεδαστικό, αν αφού ο Τρούμαν περπατούσε στον ουρανό, το κοινό φώναζε ζητώντας περισσότερα» πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b