MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Παγκόσμιο κυνήγι θησαυρού για μία κάρτα επιτραπέζιου παιχνιδιού αξίας 2 εκατ. ευρώ

Μια και μοναδική αποκλειστική κάρτα «One Ring» που μόλις κυκλοφόρησε για το επιτραπέζιο παιχνίδι «Magic: The Gathering» έχει προκαλέσει παγκόσμιο κυνήγι θησαυρού, καθώς όποιος τη βρει, θα εισπράξει 2 εκατ. ευρώ από έναν φανατικό συλλέκτη.

Monopoli Team

Η σειρά ταινιών φαντασίας «The Lord of the Rings» ήταν αναμφισβήτητα μια από τις πιο εμβληματικές παραγωγές του Χόλιγουντ. Πέρα από τα κέρδη και τις πρωτιές στο box office, η κινηματογραφική μεταφορά των βιβλίων του Τόλκιν δημιούργησε και μια στρατιά φανατικών που συλλέγει πιστά ό,τι έχει σχέση με το θρυλικό έπος της Μέσης Γης. Ένα από αυτά τα αντικείμενα έρχεται τώρα να κάνει ρεκόρ.

Πρόκειται για μια συλλεκτική κάρτα επιτραπέζιου παιχνιδιού που σχετίζεται με το franchise και αναμένεται να πουληθεί για ποσό εντελώς δυσανάλογο του μεγέθους της.

Μια και μοναδική αποκλειστική κάρτα «One Ring» για το επιτραπέζιο παιχνίδι «Magic: The Gathering» εκτιμάται ότι θα προσελκύσει προσφορές άνω των 2 εκατ. ευρώ, ανέφερε σε δημοσίευμά της η Wall Street Journal. Αν καταλήξει να πουληθεί τόσο ακριβά, θα γίνει η πιο ακριβή κάρτα «Magic» που πουλήθηκε ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFlorence & The Machine: 5 live που άφησαν εποχή12.09.2018

Η εξωφρενική τιμή οφείλεται στη σπανιότητα της κάρτας: έχει κατασκευαστεί μόνο μία και οι πιθανότητες να τη βρει κανείς στο νέο σετ καρτών της φίρμας ανέρχονται σε ποσοστό μικρότερο του 0,0003%, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα ανέφερε η Hasbro –κατασκευάστρια εταιρεία του παιχνιδιού- στη Wall Street Journal.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαραβάσεις στο ΚΠΙΣΝ: Λίγος ονειρικός Σαίξπηρ ακόμα12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b