MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Συναυλίες: Το πιο ακριβό εισιτήριο όλων των εποχών κόστισε 77.000 ευρώ για το live των Led Zeppelin στο Λονδίνο

Κάποιες συναυλίες είναι θρυλικές, με τους φανατικούς να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη ώστε να μη χάσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη επί σκηνής. Το 2007 μάλιστα κάποιος πλήρωσε 77.000 ευρώ για να δει τους Led Zeppelin στην O2 Arena του Λονδίνου.

Monopoli Team

Καλοκαίρι δεν σημαίνει μόνο διακοπές. Σημαίνει μουσική και συναυλίες. Δεν είναι λίγοι άλλωστε εκείνοι που μετρούν αντίστροφα όλο τον χρόνο για αυτή την εποχή, προκειμένου να βρεθούν ξανά σε κάποιον μεγάλο συναυλιακό χώρο με μια μπίρα στο χέρι, ακούγοντας τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη ή συγκρότημα.

Συχνά τα εισιτήρια των μεγάλων συναυλιών μπορεί να είναι ακριβά, όμως, αυτό δεν είναι κάτι που πτοεί τους φανς. Ειδικά δε από τη στιγμή που μιλάμε για μεγάλα ονόματα που δεν τα βλέπεις συχνά, όπως θρυλικά συγκροτήματα ή καλλιτέχνες που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Πρόσφατα μάλιστα το αθηναϊκό κοινό είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τη Rosalia στην πρώτη της συναυλία στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLana Del Rey: Άργησε 30 λεπτά στο Glastonbury και της έκλεισαν το μικρόφωνο – Η στιγμή που κατέβηκε στο κοινό (video)12.09.2018

Ποια είναι, ωστόσο, τα πιο ακριβά εισιτήρια που έχουν πωληθεί για μία συναυλία;

Για να βρούμε την απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα θα πρέπει να γυρίσουμε μερικά χρόνια πίσω και να πάμε στο 2007. Τότε οι Led Zeppelin, ένα από τα δημοφιλέστερα συγκροτήματα στην ιστορία της μουσικής, επανενώθηκαν για πρώτη φορά μετά τη διάλυσή τους. Αφορμή στάθηκε μια μεγάλη συναυλία στην O2 Arena του Λονδίνου στις 10 Δεκεμβρίου, η οποία έγινε στη μνήμη του εκλιπόντα ιδρυτή της Atlantic Records, Ahmet Ertegun.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Robbie Williams + 5 λόγοι για να μη χάσεις την 1η ημέρα του Rockwave12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b