MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 5 εκδηλώσεις για τη Δευτέρα 19 Ιουνίου

Θεατρικές παραστάσεις, προβολές ταινιών και παρουσιάσεις βιβλίων στη σημερινή δωρεάν ατζέντα μας, για τη Δευτέρα 19 Ιουνίου.

Monopoli Team

Προβολή της ταινίας “Cage Survivor” της  Ιρίνα Μπόικο στην Πετρούπολη

Κάθε χρόνο, στην Πετρούπολη χτυπά ξανά η καρδιά του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, καθώς προβάλλονται δωρεάν κάποιες επιλεγμένες ελληνικές ταινίες του Φεστιβάλ. Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου θα προβληθεί η ταινία “Cage Survivor” της  Ιρίνα Μπόικο. Υπόθεση: Η Τέρρυ είναι 33 ετών. Νιώθει παγιδευμένη. Μετά από 10 χρόνια ζωής στην Αθήνα, αφήνει το σπίτι, τις δουλειές, τους φίλους και τις προπονήσεις της, για αγώνες ΜΜA και αποφασίζει να επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι στη Πάργα για να κάνει μια νέα αρχή. Ένα αντιπροσωπευτικό ντοκιμαντέρ που δείχνει τις δυσκολίες των αθλητών ΜΜΑ ανάμεσα στο πάθος τους για το άθλημα και την καθημερινότητα του καθενός.
19/6, 21:00
Θερινός Κινηματογράφος Πετρούπολης – 25ης Μαρτίου 168, Πετρούπολη 

Προβολή της ταινίας “Elbola” του Achero Maňas στη Δροσιά

Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ημέρες Κινηματογράφου», η Ομάδα Πολιτισμού Δροσιάς του Δήμου Διονύσου σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ισπανίας και το Ινστιτούτο Θερβάντες, προβάλλει τη Δευτέρα 19 Ιουνίου την βραβευμένη με τρία Γκόγια ταινία “ElBola” του Achero Maňas. Υπόθεση: Ο δωδεκάχρονος Πάμπλο με το παρατσούκλι Ο Μπάλας “ElBola” ζει σε ένα οικογενειακό περιβάλλον συγκρούσεων και βίας. Όταν γνωρίζει τον Αλφρέντο, έναν συμμαθητή του, έρχεται σε επαφή με μια άλλη οικογενειακή πραγματικότητα και βρίσκει το θάρρος να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του.
19/6, στις 20:00
Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς – Γρ. Λαμπράκη 19 

Παρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Γλύκατζη-Αρβελέρ “Από μένα Αυτά” στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού

Το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού και οι Εκδόσεις Πατάκη οργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Γλύκατζη-Αρβελέρ, “Από μένα Αυτά”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον κήπο του Ιδρύματος και θα απευθύνουν χαιρετισμό οι: Παναγιώτης Ροϊλός, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου και Νίκος Α. Κούκης, Πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, ενώ για το βιβλίο θα μιλήσουν και οι συγγραφείς Μάκης Προβατάς και Έφη Βασιλοπούλου.
19/6, στις 19:00
Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού – Στρατηγού Καλλάρη 50

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ15ο Psarokokalo Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους: Επιστρέφει στην Πελοπόννησο με 94 ταινίες από 34 χώρες12.09.2018

Ίριδα Visions: Παρουσίαση της performance “Αργεί να Ξημερώσει;” από τη Θεατροδίνη

Η Θεατροδίνη, μια εκ των δυο θεατρικών ομάδων του Π.Ο.Φ.Π.Α. (Πολιτιστικός Όμιλος Φοιτητών του Πανεπιστημίου Αθηνών), προσκαλεί το κοινό στην performance «Αργεί να Ξημερώσει;», τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, στο κτίριο Κωστής Παλαμάς του ΕΚΠΑ. Λίγα λόγια για τη performance: Η performance αυτή είναι μια θεατρική απόπειρα να εκφράσουμε και να κάνουμε ο, τι θα θέλαμε πριν την ανατολή του ηλίου. Βασισμένο σε νεανικές ανησυχίες και αυτοσχεδιασμούς, αυτό το καλλιτεχνικό πόνημα σε καλεί να φανταστείς πως θα περνούσες το τελευταίο σου βράδυ με την παρέα σου και τι θα εκμυστηρευόσουν;
19/6 στις 21:00 (προκράτηση θέσης στο τηλέφωνο: 6948627219) 
Κτίριο Κωστής Παλαμάς του ΕΚΠΑ – Ακαδημίας 48, Αθήνα

Απανθίσματα Ελληνικής Παράδοσης: Συναυλία Ηπειρωτικού τραγουδιού στον Διόνυσο

Ένα πλούσιο πρόγραμμα μουσικών παραστάσεων με ελεύθερη είσοδο περιλαμβάνουν και φέτος τα Μικρά Διονύσια. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου. θα παρουσιαστεί συναυλία Ηπειρώτικου παραδοσιακού τραγουδιού, με τίτλο “Απανθίσματα Ελληνικής Παράδοσης”, με τον Παπαναστάση Παπαθανασίου. Τη συναυλία θα πλαισιώνει πενταμελής ορχήστρα δημοτικής μουσικής.
19/6, 21:00
Παλιός Σταθμός Τρένου ΔΚ Διονύσου

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚάρμεν: Οι δωρεάν προβολές στον Κήπο του Μεγάρου ξεκινούν με το οπερατικό υπερθέαμα του Φράνκο Τζεφιρέλλι12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b