MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Bradley Cooper: Θα καθίσει για τρίτη φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη;

Πριν καν το βιογραφικό δράμα «Maestro» κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, δημοσιεύματα θέλουν τον Bradley Cooper να περνάει στο επόμενο σκηνοθετικό του εγχείρημα για τη μεγάλη οθόνη με το πρότζεκτ «Is This Thing On?».

Bradley Cooper: Θα καθίσει για τρίτη φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη;
Monopoli Team

Παρά το γεγονός πως το δεύτερο σκηνοθετικό εγχείρημα του Bradley Cooper, το επικείμενο βιογραφικό δράμα «Maestro», δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στις κινηματογραφικές αίθουσες, ο Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος φαίνεται πως έχει ήδη βρει το επόμενο πρότζεκτ του.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος και πολύ καλός του φίλος Will Arnett πρόκειται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να συμπρωταγωνιστήσουν και να δημιουργήσουν για λογαριασμό της Searchlight Pictures μια νέα ταινία με τίτλο «Is This Thing On?». Το σενάριο υπογράφουν ο Arnett με τον Mark Chappell, με τον Cooper να βρίσκεται, επίσης, στο τιμόνι της σκηνοθεσίας.

Αμφότεροι Cooper και Arnett, τον οποίων η φιλία εκτείνεται πολύ πίσω, πριν ακόμη γνωρίσουν την επιτυχία στο Hollywood, θα αναλάβουν χρέη παραγωγού σε συνεργασία με τον Kris Thykier. Λεπτομέρειες για την πλοκή δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές, ενώ, φυσικά, η απεργία του Σωματείου Αμερικανών Σεναριογράφων ίσως καθυστερήσει το πρότζεκτ που βρίσκεται στα αρχικά στάδια προς το παρόν.

Bradley Cooper

Ο Bradley Cooper επιδεικνύει μια πορεία που μετρά έως τώρα 9 υποψηφιότητες για βραβείo Όσκαρ, σε κατηγορίες όπως το σενάριο, η σκηνοθεσία, η Καλύτερη Ταινία, Α’ και Β’ Ανδρικού Ρόλου, για μια ευρεία γκάμα πολυσηζητημένων ταινιών όπως το «Ελεύθερος Σκοπευτής», «Οδηγός Διαπλοκής», «Οδηγός Αισιοδοξίας», «A Star is Born», «Joker» και «Nightmare Alley».

Αυτή την περίοδο ασχολείται με το post-production του «Maestro», όπου εκτός από τη σκηνοθεσία, τη συν-συγγραφή του σεναρίου και την παραγωγή, θα ερμηνεύσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ως ο εμβληματικός συνθέτης Leonard Bernstein. Η ταινία ήδη θεωρείται πως θα βρίσκεται στο επίκεντρο των μεγάλων κινηματογραφικών βραβείων. Πρόσφατα υποδύθηκε ξανά τον Rocket Raccoon στην ταινία «Guardians of the Galaxy, Vol. 3» της Marvel.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈνας αστεροειδής έρχεται: Καουμπόηδες, εξωγήινοι και αστέρες στη νέα ταινία του Wes Anderson12.09.2018

Will Arnett

Ο επτά φορές υποψήφιος για Emmy Will Arnett έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του Gob στην κορυφαία σειρά του Fox  «Arrested Development». Επιπλέον, ανάμεσα σε άλλα, δάνεισε τη φωνή του στον ομότιτλο ήρωα της σειράς animation του Netflix «BoJack Horseman». Πρόσφατα συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ «SmartLess: On the Road» το οποίο ακολουθεί τον ίδιο καθώς και τους Sean Hayes και Jason Bateman στην περιοδεία τους στη Βόρειο Αμερική με το podcast «Smartless». Στο τέλος του χρόνου θα τον δούμε στην επερχόμενη ταινία του Taika Waititi «Next Goal Wins». 

Πηγή: Deadline

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b