MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema:10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες

Ξεχωρίσαμε 10 από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα (05-09/06) στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας.

Colette (2018)
author-image Σπύρος Χαϊντούτης

Ξεχωρίζουμε 10 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

Τηλεόραση

“Ο Αριστερόχειρας” του Antoine Fuqua: OPEN στις 21.00, Δευτέρα 05/06

Δραματική ταινία δράσης του 2015 με τον Jake Gyllenhaal που ακολουθεί την ιστορία του πρωταθλητή πυγμάχου Billy “The Great” Hope. Ο Billy έχει τα πάντα: μια επιτυχημένη καριέρα, μια όμορφη οικογένεια και όλες τις ανέσεις που επιθυμεί. Ωστόσο, μια απρόοπτη τραγωδία ανατρέπει τη ζωή του, αφήνοντάς τον χωρίς τίποτα. Ο Billy πρέπει να ανακτήσει τον εαυτό του, να επανακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή και να βρει τον δρόμο πίσω στην επιτυχία, παλεύοντας παράλληλα με τους προσωπικούς του δαίμονες. Η ταινία προσφέρει ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο αγώνα, ανατροπές και αυθεντικότητα.

“Ο Έρωτας τα αλλάζει όλα” των Forbes και Wolodarsky: COSMOTE CINEMA 1HD στις 22.45, Δευτέρα 05/06

Μια δραματική κωμωδία που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ann Leary. Η ιστορία επικεντρώνεται στην Hildy Good (Sigourney Weaver) , μια περίεργη και ασυμβίβαστη γυναίκα που ζει σε ένα μικρό χωριό της Νέας Αγγλίας. Η Hildy αντιμετωπίζει προσωπικές προκλήσεις και διλήμματα, καθώς προσπαθεί να διαχειριστεί την εξάρτησή της από το αλκοόλ και να αντιμετωπίσει τα ερωτικά συναισθήματα που ξυπνούν όταν ένας παλιός φίλος (Kevin Kline) επιστρέφει στην πόλη. Η ταινία εξερευνά θέματα όπως η οικογένεια, η εξάρτηση και η αναζήτηση της αυθεντικότητας, παρουσιάζοντας μια απολαυστική και συνάμα συγκινητική ιστορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Το απολαυστικό animation σύμπαν του Spider-man12.09.2018

“Το πέρασμα” (Μέρος 1 και 2) του John Woo: OPEN στις 21.00, Τρίτη 06/06 και Τετάρτη 07/06

Μια επική ιστορική δραματική ταινία σε 2 μέρη που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η ιστορία εστιάζει σε δύο άνδρες, έναν Κινέζο εναέριο μάχιμο πιλότο και έναν Ιαπωνέζο ναυαγοσώστη, που καταλήγουν στην ίδια ερημική νήσο μετά από ένα ναυάγιο. Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις και αντιξοότητες, πρέπει να συνεργαστούν για να επιβιώσουν και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Η ταινία εξερευνά θέματα όπως η επιβίωση, η αλληλεγγύη και ο ανθρώπινος δεσμός σε μια εποχή πολέμου και καταπίνει τους ήρωες μας σε μια συναρπαστική περιπέτεια. Τρίτη 06 Ιουνίου στις 21.00 στο Open θα προβληθεί η πρώτη ταινία και Τετάρτη 07 Ιουνίου στις 21.00 στο Open η δεύτερη.

“Greenland” του Chris Sparling: STAR στις 21.00, Τετάρτη 07/06

Θρίλερ καταστροφής του 2020 με τους Gerard Butler και Morena Baccarin. Όταν ένας κομήτης απειλεί να συντριβεί με τη Γη, οι κυβερνητικές αρχές ενεργοποιούν ένα πρόγραμμα εκκένωσης για να σώσουν μερικούς εκλεκτούς. Οι πρωταγωνιστές της ταινίας, ένας πατέρας και η οικογένειά του, πρέπει να αγωνιστούν για να επιβιώσουν και να βρουν ασφαλή καταφύγιο πριν ο κομήτης προκαλέσει ανεπανόρθωτη καταστροφή. Η ταινία εστιάζει στην επιβίωση, την αγάπη και την αποφασιστικότητα της οικογένειας αυτής καθώς αντιμετωπίζει τον απειλητικό κόσμο γύρω της.

“12 Δυνατοί” του Nicolai Fuglsig: STAR στις 23.30, Τετάρτη 07/06

Δραματική ταινία δράσης του 2018, βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και αφηγείται την ιστορία των πρώτων 12 μελών των ειδικών δυνάμεων των “Πράσινων Κρανίων” που στάλθηκαν στο Αφγανιστάν μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001. Η αποστολή τους είναι να συνεργαστούν με μια αφγανική ομάδα ανταρτών για να καταπολεμήσουν τους Ταλιμπάν, προσπαθώντας να απελευθερώσουν την περιοχή από την κυριαρχία τους. Οι 12 άντρες βρίσκονται αντιμέτωποι με απειλές και αντίξοες συνθήκες, ενώ παράλληλα πρέπει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των Αφγανών ανταρτών και να συντονίσουν τις προσπάθειές τους για να επιτύχουν τον στόχο τους. Η ταινία αναδεικνύει το ηρωισμό, την αδιάλλακτη δέσμευση και την ανθρώπινη ανθεκτικότητα αυτών των στρατιωτών κατά τη διάρκεια μιας απαιτητικής αποστολής σε ένα εχθρικό περιβάλλον.

“Superheroes” του Paolo Genovese: Πρεμιέρα στο COSMOTE CINEMA 1HD στις 21.00, Πέμπτη 08/06

Πρώτη προβολή στην Cosmote Tv για μια δραματική κομεντί του 2021 με το ερμηνευτικό δίδυμο Alessandro Borghi και Jasmine Trinca. Η ιστορία ενός ζευγαριού, της Άννα, μιας αντικομφορμίστριας σκιτσογράφου και του Μάρκο, ενός κλειστού καθηγητή φυσικής που παλεύει να κρατήσει την σχέση του ζωντανή. Η ταινία θέτει το ερώτημα πως χρειάζεται πραγματικά κάποια “υπερδύναμη” για να μπορέσεις να αγαπάς κάποιον για μια ολόκληρη ζωή.

“Συμβόλαιο θανάτου” του Jonathan Mostow: STAR στις 23.45, Πέμπτη 08/06

Ένα θρίλερ δράσης που ακολουθεί την ιστορία ενός επαγγελματία εκτελεστή με το όνομα Lucas, ο οποίος αναλαμβάνει μια επικίνδυνη αποστολή για να σκοτώσει μια νεαρή γυναίκα. Ωστόσο, αντί να εκτελέσει την αποστολή, αποφασίζει να τη συντηρήσει και να την προστατεύσει από τους επικίνδυνους εκτελεστές που την καταδιώκουν. Οι δυο τους συνεργάζονται για να αποφύγουν την απειλή και να αποκαλύψουν την αλήθεια πίσω από τη σκοτεινή συνωμοσία που τους περιβάλλει. Κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς τους, αναπτύσσεται μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ του Lucas και της νεαρής γυναίκας, ενώ πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των επιλογών τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: 10 must watch σειρές και ταινίες που έρχονται τον Ιούνιο12.09.2018

“Tin & Tina” του Rubin Stein στο Netflix

Ένα νέο Ισπανικό θρίλερ βρίσκεται στην κορυφή του Netflix αυτή την εβδομάδα με τους  Jaime Lorente και Milena Smit. Η Lola και ο Adolfo, μετά από ένα τραγικό γεγονός, υιοθετούν τον Tin και την Tina, δυο αδέρφια με θρησκευτική καθολική εκπαίδευση που βάζουν στόχο το να τους προσηλυτίσουν…

“Κολέτ” του Wash Westmoreland στο Ertflix

Μια βιογραφική δραματική ταινία του 2018 που ακολουθεί τη ζωή της Σιντόνι Γκαμιλ, γνωστής ως Κολέτ (Keira Knightley). Η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής γυναίκας που παντρεύεται έναν γνωστό συγγραφέα και βρίσκεται στο επίκεντρο της λογοτεχνικής σκηνής του Παρισιού του 19ου αιώνα. Καθώς η Κολέτ ανακαλύπτει το ταλέντο της ως συγγραφέας, θέτει ερωτηματικά για την ταυτότητα, την ελευθερία και τη γυναικεία αυτονομία στην εποχή της. Η ταινία εξετάζει τις προκλήσεις που αντιμετώπισε η Κολέτ καθώς παλεύει να αποκτήσει ανεξαρτησία και να κερδίσει την αναγνώριση που της αξίζει στον λογοτεχνικό κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Το φινάλε των Peaky Blinders και 8 ακόμα πρεμιέρες που θα δούμε τον Ιούνιο12.09.2018

“Code 8” του Jeff Chan στο Netflix

Μια επιστημονικής φαντασίας ταινία δράσης του 2019 που διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου ανθρώποι με υπερφυσικές δυνάμεις ζουν ανάμεσα μας. Ένας νεαρός άντρας (Robbie Amell) , χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για να προστατεύσει την άρρωστη μητέρα του και να επιβιώσουν.  Όταν οι δραστηριότητές του τεθούν υπό την επίβλεψη ενός σκληρού αστυνομικού, ο πρωταγωνιστής βρίσκεται αντιμέτωπος με επικίνδυνες αποφάσεις που θα οδηγήσουν σε μια επική σύγκρουση. Η ταινία αναδεικνύει θέματα όπως η διάκριση και η επιβίωση σε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία και οι υπερδυνάμεις διαμορφώνουν τις κοινωνικές σχέσεις.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b