MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Sex and the City: Όλα όσα θα δούμε στη νέα σεζόν του «…And Just Like That»

«Δεν προχωράς επειδή είσαι έτοιμος. Προχωράς γιατί έχεις ξεπεράσει αυτό που ήσουν», λέει η Carrie στην αρχή του πολυαναμενόμενου τρέιλερ της δεύτερης σεζόν.

Monopoli Team

Μια σειρά απο συναρπαστικά γεγονότα και ανατροπές έρχονται για τα μάτια του κοινού της δεύτερης και πολυαναμενόμενης σεζόν της σειράς «Sex and The City/ And Just Like That» της HBO Max.

Η εμβληματική Carrie Bradshaw- κατά κόσμο Sarah Jessica Parker, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον ξαφνικό θάνατο του Mister Big (Chris Noth) και να συνεχίσει τη ζωή της.

Στο πλευρό της είναι πάντα οι κολλητές της τη Miranda Hobbes και Charlotte York, τις οποίες και ενσαρκώνουν οι Cynthia Nixon και Kristin Davis.

«Δεν προχωράς επειδή είσαι έτοιμος. Προχωράς γιατί έχεις ξεπεράσει αυτό που ήσουν», λέει η Carrie στην αρχή του πολυαναμενόμενου τρέιλερ της δεύτερης σεζόν.

Η σεζόν θα αποτελείται από έντεκα επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤριήμερο με θέα: Η πρώτη έξοδος στις καλοκαιρινές ταράτσες της Αθήνας12.09.2018

Σύμφωνα με το “Hollywood Reporter”, στο πρώτο τρέιλερ της σειράς “And Just Like That”, δεν παρουσιάζεται πάντως κανένα στοιχείο που να αποκαλύπτει την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Kim Cattrall στον αξέχαστο ρόλο της Samantha Jones, μια είδηση που ανακοινώθηκε λίγες ώρες πριν την κυκλοφορία του.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: 8 δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b