MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μπρους Γουίλις: Η κόρη του αποκαλύπτει πώς είναι η ζωή του με την άνοια

Την καθημερινότητα του Μπρους Γουίλις, ο οποίος πάσχει από μετωποκροταφική άνοια, περιγράφει η κόρη του Ταλούλα. Η 29χρονη αναφέρει ότι η ασθένεια δεν έχει επηρεάσει τις κινήσεις του και αποκάλυψε ότι ακόμα την αναγνωρίζει.

Ο Μπρους Γουίλις με την κόρη του, Ταλούλα | @buuski
Ο Μπρους Γουίλις με την κόρη του, Ταλούλα | @buuski
Monopoli Team

Σκληρή μάχη με τη μετωποκροταφική άνοια δίνει ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Μπρους Γουίλις, με την κόρη του Ταλούλα να περιγράφει στην Vogue για το πώς είναι η καθημερινότητα του 68χρονου πατέρα της με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Όπως είπε η 29χρονη, ο Μπρους Γουίλις περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον πρώτο όροφο του σπιτιού στο οποίο μένει μαζί με την τωρινή σύζυγό του, την 44χρονη Έμα Χέμινγκ, η οποία επίσης μίλησε για το πώς είναι να ζεις με κάποιον άνθρωπο που πάσχει από άνοια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Το απολαυστικό animation σύμπαν του Spider-man12.09.2018

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στη Vogue η κόρη του ηθοποιού, η άνοια από την οποία πάσχει δεν τον έχει επηρεάσει ως προς τις κινήσεις του. Τις περισσότερες φορές κάνει τη διαδρομή κουζίνα-τραπεζαρία ή πηγαίνει στο γραφείο του, το οποίο είναι γεμάτο με αγαπημένα αντικείμενα που μάζευε όπως αυτοκινητάκια, νομίσματα, πέτρες και αντικείμενα από χαλκό.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPoor Things: Αποκαλύφθηκε η επίσημη αφίσα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b