MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Poor Things: Αποκαλύφθηκε η επίσημη αφίσα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου

Η επίσημη αφίσα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου μόλις είδε το φως της δημοσιότητας και μάς δίνει μία ακόμη μεγαλύτερη γεύση από την εικόνα της πρωταγωνίστριας Emma Stone ως Belle Baxter.

Monopoli Team

Μέσα στον Μάιο είχε κυκλοφορήσει το πρώτο επίσημο teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, “Poor Things”, με την Emma Stone ξανά σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPoor Things: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου12.09.2018

Το teaser trailer της πολυαναμενόμενης αυτής ταινίας μάς έδωσε μια πρώτη ματιά της ιστορίας «έρωτα, ανακάλυψης και επιστημονικής τόλμης» που διαδραματίζεται στη βικτωριανή εποχή, βασισμένη σε μια προσαρμογή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Alasdair Grey, αλλά ουσιαστικά μία παραλλαγή της ιστορίας του Φρανκενστάιν.

Στην ταινία η Stone υποδύεται την Belle Baxter που επαναφέρεται στη ζωή από έναν επιστήμονα, ο οποίος αντικαθιστά τον εγκέφαλό της με αυτόν του αγέννητου παιδιού της. Στην επίσημη αφίσα της ταινίας, που μόλις έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Searchlight, παίρνουμε μια ακόμη μεγαλύτερη γεύση της εικόνας της Stone ως θηλυκής Φρανκενστάιν, η οποία είναι εντυπωσιακή…

Η επίσημη αφίσα της ταινίας.

Η Stone πρωταγωνιστεί δίπλα στον Willem Dafoe, ο οποίος υποδύεται τον λαμπρό, αλλά ανορθόδοξο επιστήμονα, που ανασταίνει την Belle από τους νεκρούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPoor Things: Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου χαρακτηρίστηκε «ακατάλληλη, με σεξουαλικό περιεχόμενο και απρεπή γλώσσα»12.09.2018

Ένα εκπληκτικό καστ πλαισιώνει τους δύο πρωταγωνιστές το οποίο απαρτίζουν οι: Mark Ruffalo, Ramy Youssef, Christopher Abbott, Jerrod Carmichael, Margaret Qualley, Suzy Bemba, Kathryn Hunter και Wayne Brett.

Tο σενάριο υπογράφει ένας πολύ στενός συνεργάτης του Γιώργου Λάνθιμου, ο Tony McNamara, ο οποίος έχει δουλέψει και στο οσκαρικό “The Favourite”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPoor Things: Η πρώτη φωτογραφία της Emma Stone από τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου12.09.2018

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου 2023.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b