Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξεκινούν κοινή καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΜετά από την επιτυχημένη συνεργασία τους στο VOX, Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη ετοιμάζονται για τις πρώτες καλοκαιρινές συναυλίες τους μαζί.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΉταν και είναι η συνεργασία της χρονιάς. Μετά από τα επαναλαμβανόμενα soldout στην μουσική σκηνή VOX στην Αθήνα, το πολύ επιτυχημένο Μαζί της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη συνεχίζει με μια μεγάλη περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Το πάντρεμα των δύο χαρισματικών καλλιτεχνών σε ένα πρόγραμμα γεμάτο ένταση, συγκίνηση, συναίσθημα και αγαπημένα τραγούδια κέρδισε τις καρδιές όλων μας. Όσοι το είδαν ξέρουν για τι πράγμα μιλάμε – και σίγουρα πολλοί θα θέλουν να το ξαναζήσουν. Όσοι δεν τα κατάφεραν, σίγουρα θα θέλουν να το δουν.
Οι πρώτες μεγάλες συναυλίες του καλοκαιριού είναι γεγονός: Δευτέρα 19 Ιουνίου στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη και Τετάρτη 28 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων Βύρωνα στην Αθήνα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα-Πέμπτη 15 Ιουνίου, Υπαίθριο Θέατρο ΕΗΜ, Ιωάννινα
-Δευτέρα 19 Ιουνίου , Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη
-Τετάρτη 28 Ιουνίου, Θέατρο Βράχων Βύρωνα, Αθήνα
*Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Η Εθνική Λυρική Σκηνή στο Carnegie Hall: Θερμή υποδοχή με μουσικό αφιέρωμα στον Νίκο Καζαντζάκη
- τέλος πάντων, του Ηλία Κουνέλα για 2ο χρόνο στον Χώρο Τεχνών «Ρέει»
- Ο Πουπουλένιος, του Μάρτιν Μακ Ντόνα σε σκηνοθεσία Σοφίας Πάσχου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
- Release Athens 2027: Οι Judas Priest θα ταρακουνήσουν το Markopoulo Complex
- Τρεις Νότες και μια Ιστορία: Μια μουσικοθεατρική περιπέτεια για παιδιά από τη Μιρέλα Πάχου στο Μικρό Χορν