MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μεταγραφή – έκπληξη για το Netflix: Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ είναι ο νέος Chief Action Officer

Mέσω ενός διασκεδαστικού διαφημιστικού βίντεο στα social media, το Netflix ανακοίνωσε μια πρόσληψη-έκπληξη: αυτή του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στη νεοσυσταθείσα θέση του Chief Action Officer. Αφορμή, η πρεμιέρα της σειράς «Fubar» στην οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος.

Monopoli Team

Το Netflix προσλαμβάνει νέα στελέχη, και όπως αποδεικνύεται ακολουθεί τη δοκιμασμένη συνταγή «ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση». Ο κολοσσός του streaming μόλις ανακοίνωσε, λοιπόν, μια χρυσή μεταγραφή: αυτή του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στη θέση του Chief Action Officer.

Η «πρόσληψη» ανακοινώθηκε μέσω ενός διασκεδαστικού διαφημιστικού βίντεο στα social media, στο οποίο ο ηθοποιός εμφανίζεται στα κεντρικά γραφεία του Netflix σε ένα τανκ M47 Iron Arnie.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες12.09.2018

Ως μέρος του νέου του ρόλου, τα καθήκοντα του Σβαρτσενέγκερ θα είναι η εισαγωγή και η προώθηση των επερχόμενων τηλεοπτικών σειρών αλλά και των ταινιών δράσης του Netflix, συμπεριλαμβανομένων των «The Night Agent», «Mother» με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόπεζ, «Fubar» με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Σβαρτσενέγκερ, «Extraction 2» με τον Κρις Χέμσγουορθ, την 3η σεζόν του «The Witcher», το κατασκοπευτικό θρίλερ «Heart of Stone» με την Γκαλ Γκαντότ, το «Brother Sun» με τη Μισέλ Γιο και το «Lift» με τον Κέβιν Χαρτ.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο “Fubar” έρχεται στο Netflix – κι εμείς ανυπομονούμε να δούμε τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ…κατάσκοπο12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b