MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Idris Elba: Με τη σύζυγό του θα είναι συμπαραγωγοί ντοκιμαντέρ για τον ρατσισμό στη μουσική βιομηχανία

Η ιστορία της μουσικής είναι γεμάτη παραδείγματα καινοτόμων μαύρων καλλιτεχνών, όπως ο Τζίμι Χέντριξ, ο Τζορτζ Κλίντον και ο Λιτλ Ρίτσαρντ, που αμείβονταν ελάχιστα έως καθόλου για έργο από το οποίο άλλοι κέρδισαν εκατομμύρια.

Monopoli Team

Ο Ίντρις Έλμπα και η σύζυγός του, Σαμπρίνα Ντάουρε Έλμπα, θα είναι συμπαραγωγοί ντοκιμαντέρ για τον ρατσισμό στη μουσική βιομηχανία συνεργασία των CBC και BBC.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Καννών: Η Jennifer Lawrence υπογράφει ντοκιμαντέρ για τις Αφγανές που προσπαθούν να ξεφύγουν από τους Ταλιμπάν12.09.2018

Όπως ανέφερε το Variety, το ντοκιμαντέρ «Paid in Full: The Battle for Payback» θα καλύψει τα δεινά των μαύρων καλλιτεχνών, οι οποίοι έχουν υποστεί εκμετάλλευση και δεν τους δίνονται τα δικαιώματα ούτε αμείβονται για το έργο τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Sean Penn πρωταγωνιστεί σε επική ταινία για τον πόλεμο στην Ουκρανία12.09.2018

Η παραγωγή του ντοκιμαντέρ που αποτελείται από τρία μέρη είναι της Green Door Pictures του Ίντρις Έλμπα και της Pink Towel της Σαμπρίνα Έλμπα. «Δεν είναι ένα απλό μουσικό ντοκιμαντέρ, η σειρά θα εξερευνά τη μουσική βιομηχανία μέσα σε ένα φυλετικό πλαίσιο και θα αντικατοπτρίζει την ιστορία της εκμετάλλευσης στη βιομηχανία», εξήγησε η Τάνια Σο, διευθύνουσα σύμβουλος της Zinc Television, που συμμετέχει στην παραγωγή.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b