MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Kate Middleton: Γιατί αρνήθηκε να υπογράψει αυτόγραφο σε μικρή θαυμάστρια;

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας απέφυγε να υπογράψει αυτόγραφο, ενώ περνούσε χρόνο με μαθητές κατά τη διάρκεια μιας αιφνιδιαστικής επίσκεψης στην ανθοκομική έκθεση “Chelsea Flower Show” στο Λονδίνο πριν από λίγες ημέρες.

Monopoli Team

Σε μία κίνηση που δεν μάς έχει συνηθίσει προχώρησε η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton. Τη Δευτέρα (22/5) κι ενώ βρισκόταν στην ανθοκομική έκθεση “Chelsea Flower Show” στο Λονδίνο, προκειμένου να συμμετάσχει με 100 μαθητές από 10 διαφορετικά δημοτικά σχολεία στο εναρκτήριο παιδικό πικνίκ, η πριγκίπισσα απέφυγε να υπογράψει αυτόγραφο σε μια μικρή της θαυμάστρια.

Υπάρχει, όμως, σοβαρός λόγος γι’ αυτό! Η Kate Middleton πολλές φορές έχει παραβεί τους αυστηρούς κανόνες του Πρωτοκόλλου, όμως, υπάρχει ένας άγραφος «νόμος» τον οποίο δεν μπορεί να αψηφίσει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Crown: Οι πρώτες εικόνες του William και της Kate από την 6η σεζόν της σειράς12.09.2018

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψής της η Kate Middleton συναντήθηκε με μαθητές από το δημοτικό σχολείο St. Mary’s Church of England του Islington και το δημοτικό σχολείο Glenbrook του Brixton για να αναγνωρίσουν έντομα και σκαθάρια σ΄έναν τοίχο με πολλές επιλογές. Οι μικροί μαθητές ενθουσιάστηκαν τόσο για τη γνωριμία τους με την πριγκίπισσα, που θέλησαν να έχουν ένα αναμνηστικό από εκείνη. Έτσι, της ζήτησαν να υπογράψει τα σκίτσα τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Simon Perry (@sperrypeoplemag)

«Δεν μπορώ να γράψω το όνομά μου», ακούστηκε τότε να απαντάει η Kate Middleton όταν ένα μικρό κορίτσι της ζήτησε να υπογράψει ένα αυτόγραφο, «αλλά μπορώ να ζωγραφίσω».

Τότε η πριγκίπισσα της Ουαλίας ζωγράφισε ένα λουλούδι για το 7χρονο κορίτσι, ένα δέντρο για ένα άλλο κορίτσι και μια λίμνη περιτριγυρισμένη από φυτά για ένα τρίτο παιδί.

Όταν ρωτήθηκε ξανά για τον λόγο που δεν μπορούσε να υπογράψει, η Kate Middleton εξήγησε με ειλικρίνεια: «Το όνομά μου είναι Catherine. Δεν μου επιτρέπεται να γράψω την υπογραφή μου, είναι απλώς ένας από αυτούς τους κανόνες».

Σύμφωνα με την Daily Express, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αποφεύγουν να υπογράφουν αυτόγραφα δεδομένου του κινδύνου πλαστογράφησης. Ωστόσο, αυτό το πρωτόκολλο δεν τους εμποδίζει να επικοινωνούν με το κοινό κατά τη διάρκεια επίσημων επισκέψεων. Απόδειξη, το γεγονός ότι η  ίδια η πριγκίπισσα Kate και ο πρίγκιπας William πόζαραν πρόσφατα χαλαροί σε selfies με το κοινό – κάτι που δεν συνηθίζεται για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Με πληροφορίες από People.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b