MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Φεστιβάλ Καννών: Διαδηλώτρια με φόρεμα στα χρώματα της Ουκρανίας περιέλουσε τον εαυτό της με ψεύτικο αίμα

Στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών, διαδηλώτρια εμφανίστηκε, φορώντας ένα φόρεμα με τα χρώματα της ουκρανικής σημαίας.

Monopoli Team

Η άγνωστη γυναίκα με ένα μακρύ μπλε και κίτρινο φόρεμα, κοίταξε προς τις κάμερες και έβγαλε από το στήθος δύο σακούλες με κόκκινη μπογιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCrushed: Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού των Imagine Dragons μάς μεταφέρει εικόνες από τον πόλεμο στην Ουκρανία12.09.2018

Τις άνοιξε και περιέλουσε τον εαυτό την με την μπογιά που έμοιαζε με αίμα ενώ στη συνέχεια η ασφάλεια την απομάκρυνε από το σημείο. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη χώρα που βάλλεται από τον πόλεμο, η διαδηλώτρια περιέλουσε τον εαυτό της με την μπογιά στην πρεμιέρα της ταινίας Acide του Just Philippot.

Η διαδήλωση πραγματοποιήθηκε μετά τη δήλωση του Volodymyr Zelenskyy, ο οποίος συνέκρινε τη βίαιη καταστροφή τμημάτων της Ουκρανίας από τους Ρώσους με την καταστροφή στη Χιροσίμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτό το t-shirt είναι φτιαγμένο με αίμα gay ανδρών – Μια εκπληκτική διαμαρτυρία για έναν απαρχαιωμένο κανονισμό12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b