MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Αυτό το t-shirt είναι φτιαγμένο με αίμα gay ανδρών – Μια εκπληκτική διαμαρτυρία για έναν απαρχαιωμένο κανονισμό

Ο καλλιτέχνης Zain Curtis έφτιαξε t-shirt με πραγματικό αίμα gay ανδρών για να διαμαρτυρηθεί επειδή δεν τους επιτρέπεται να γίνονται αιμοδότες.

Monopoli Team

Τα τελευταία 40 χρόνια, η τρομακτική απαγόρευση για αιμοδοσία από gay άτομα, αποτρέπει πάρα πολλούς ανθρώπους από το να δώσουν και να σώσουν μερικά εκατομμύρια άλλων ανθρώπων. Και όλα αυτά, επειδή το AIDS είχε συνδεθεί (λανθασμένα) με τους gay.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOP15: Ιστορική συμφωνία μεταξύ 190 χωρών για την προστασία της βιοποικιλότητας στη φύση12.09.2018

Παρόλο που έχουν υπάρξει αρκετές βελτιώσεις και κατανόηση για το ποια ήταν η πραγματικότητα, ο οργανισμός FDA επιμένει να διατηρεί αυτόν τον κανόνα, από το 1983. Οι άντρες που κάνουν ή έχουν κάνει σεξ με άλλους άντρες, απαγορεύεται να δώσουν αίμα. Και ενώ ο Αμερικάνικος Ερυθρός Σταυρός δεν δέχεται αυτόν τον κανονισμό, ο οποίος βασίζεται στον σεξουαλικό προσανατολισμό, το στίγμα της ομοφοβίας συνεχίζει ακάθεκτο, μέσα από υπηρεσίες υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα ωραιότερα δώρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα12.09.2018

Ο καλλιτέχνης Zain Curtis βρήκε τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί μέσα από έναν πανέξυπνο τρόπο. Έφτιαξε ένα t-shirt, με κόκκινο χρώμα, το οποίο έχει ανακατευτεί με αίμα gay ανδρών. Η συλλογή “GAY BLOOD” υψώνει το μεσαίο δάχτυλο στον FDA και το κάνει με ένα σχέδιο που δείχνει έναν άντρα να κάνει κατακόρυφο με ανοιχτά πόδια.

Το t-shirt κοστίζει 40 δολάρια, ενώ το αντίστοιχο tote bag 30. Και προφανώς και θα το θέλαμε για χριστουγεννιάτικο δώρο.

Μάθετε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b