MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 6 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

Φωτεινή Νικολίτσα | 20.05.2023

Ένας από τους πιο εγγυημένους τρόπους να χαλαρώσετε το Σαββατοκύριακο, έπειτα από μια κουραστική εβδομάδα, είναι σίγουρα το να παρακολουθήσετε μια καλή ταινία. Εμείς σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές που θα βρείτε στην τηλεόραση και τις online πλατφόρμες!

Τηλεόραση

“Η Γέννηση ενός Ηγέτη” του Brady Corbet: Βουλή στις 23:00, Σάββατο 20/05

Ο γιος ενός διπλωμάτη στη Γαλλία λίγο πριν τη δεκαετία του 1920 και την άνοδο του φασισμού, βιώνει από κοντά τα αποτελέσματα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και τη Συνθήκη των Βερσαλλιών. Όλες αυτές οι προσλαμβάνουσες, θα του δημιουργήσουν επικίνδυνες πεποιθήσεις.

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Brady Corbet είναι ελαφρώς βασισμένο σε μια μικρή ιστορία του Jean-Paul Sartre της συλλογής με τίτλο The Wall”.

“Σκοτεινά Εγκλήματα” του Αλέξανδρου Αβρανά: Alpha στις 02:00, Σάββατο 20/05

Ο ντεντέκτιβ Tadek στην προσπάθειά του να λύσει μια δολοφονία, φθάνει στα χνάρια ενός συγγραφέα που περιγράφει με παρόμοιο τρόπο τα εγκλήματα. Η εμμονή του Tadek θα τον μπλέξει σε έναν σκοτεινό κόσμο γεμάτο βία και μυστικά.

Ο Αλέξανδρος Αβρανάς, μετά το σοκαριστικό “Miss Violence”, γυρίζει την πρώτη του αγγλόφωνη ταινία. Πρωταγωνιστής ο Jim Carrey -σε δραματικό ρόλο- και δίπλα του η εξαιρετική Charlotte Gainsbourg.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTom Hanks: Αποκάλυψε τον ηθοποιό που θα ήθελε περισσότερο στον ρόλο του James Bond12.09.2018

“Μήλα” του Χρήστου Νίκου: Ερτ2 στις 23:10, Κυριακή 21/05

Με μια επιδημία αμνησίας να έχει ξεσπάσει, ο Άρης βρίσκεται για μια ειδική θεραπεία- αποκατάσταση που με καθημερινές αποστολές θα τον βοηθήσει να ενταχθεί ξανά με λειτουργικό τρόπο στο κοινωνικό σύνολο και να αποκτήσει μια ταυτότητα. Σε αυτό το ταξίδι θα συναντήσει και την Άννα.

Στην πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία ο Χρήστος Νίκου συνεργάζεται με τον Άρη Σερβετάλη και δημιουργεί μια ταινία που είχε θετική ανταπόκριση από φεστιβάλ και θεατές.

“(500) Days of Summer” του Marc Webb: COSMOTE CINEMA 1HD στις 10:40, Κυριακή 21/05

Ο Tom γνωρίζει τη Summer και την ερωτεύεται. Όμως, όπως κάθε σχέση δεν είναι ιδανική, έτσι κι αυτή δεν θα αντέξει όσο εκείνος ευελπιστεί. Αλλά θα προσπαθήσει να την κερδίσει πίσω.

Μια από τις πιο ανάλαφρες και φρέσκες -αν και 14 χρόνια πριν- επιλογές στο είδος των ρομαντικών ταινιών με πρωταγωνιστές τον Joseph Gordon-Levitt και την Zooey Deschanel.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τη Barbie έως το Oppenheimer: Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στα θερινά σινεμά12.09.2018

Online πλατφόρμες

“The Blair Witch Project” των Eduardo Sánchez & Daniel Myrick: Netflix

Τρεις φοιτητές κινηματογράφου αποφασίζουν να επισκεφτούν μια απομακρυσμένη περιοχή σε ένα δάσος για να γυρίσουν ένα ντοκιμαντέρ για τον θρύλο Blair Witch. Ωστόσο, τα πράγματα θα πάρουν μια άσχημη τροπή και πια μένει μόνο το υλικό που τράβηξαν για να μαρτυρήσει τι τους συνέβη.

Η τεχνική found-footage επανήλθε στο προσκήνιο χάρη σε αυτήν την ταινία, η οποία είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ανεξάρτητες ταινίες παγκοσμίως!

“Thelma” του Joachim Trier: Ertflix έως 28/05

Η Thelma πηγαίνει να σπουδάσει σε άλλη πόλη αλλά της είναι δύσκολο να προσαρμοστεί λόγω των αυστηρών και υπερπροστατευτικών γονιών της. Όταν θα τους κρύψει ένα ανεξήγητο θέμα υγείας που θα εμφανίσει, αφύσικα πράγματα θα αρχίσουν να συμβαίνουν.

Πριν το άκρως επιτυχημένο The Worst Person in the World”ο Trier δημιούργησε αυτήν την μεταφυσική coming of age ταινία, με πρωταγωνίστρια την Eili Harboe.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b