MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Atelier Jolie: Η Angelina Jolie λανσάρει ένα νέο είδος επιχείρησης

Η Angelina Jolie, η διάσημη ηθοποιός, σκηνοθέτης και πρώην Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών, αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τη μόδα.

Monopoli Team

Ναι, καλά ακούσατε! Η Angelina Jolie θα λανσάρει το «Atelier Jolie», ένα νέο brand, το οποίο θα χρησιμοποιεί το παλιό στοκ και θα δώσει εργασία σε ταλαντούχους πρόσφυγες και ανθρώπους του περιθωρίου, ανάλογα πάντα με τις δεξιότητές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMike The Athens: Η διαδικασία του tattoo είναι ιεροτελεστία12.09.2018

Η ηθοποιός μοιράστηκε τα νέα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Ξεκινάω κάτι καινούργιο σήμερα, μια κολεκτίβα όπου όλοι μπορούν να δημιουργήσουν. Το Atelier Jolie είναι ένα μέρος για δημιουργικούς ανθρώπους, που θα συνεργαστούν με μια διαφορετική οικογένεια από επαγγελματίες ράφτες, πατρονίστ και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Αυτό προέρχεται από την εκτίμηση και τον βαθύ σεβασμό μου για τους πολλούς μόδιστρους και δημιουργούς που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, από την επιθυμία να κάνω χρήσιμο το υψηλής ποιότητας vintage υλικό και στοκ, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο και από την θέληση να γίνω μέρος ενός κινήματος που προωθεί την αυτοέκφραση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Κάποια Μίλησε»: Η ταινία για τα αληθινά γεγονότα που γέννησαν το κίνημα #MeToo12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b