MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 6 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

Φωτεινή Νικολίτσα | 13.05.2023

Ένας από τους πιο εγγυημένους τρόπους να χαλαρώσετε το Σαββατοκύριακο έπειτα από μια κουραστική εβδομάδα, είναι σίγουρα το να παρακολουθήσετε μια καλή ταινία. Εμείς σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές που θα βρείτε στην τηλεόραση και τις online πλατφόρμες!

Τηλεόραση

“Ο Σκοτεινός Ιππότης” του Christopher Nolan: Star στις 21:00, Σάββατο 13/05

Ο Batman συνεργάζεται με τον υπαστυνόμο Jim Gordon και τον εισαγγελέα Harvey Dent προκειμένου να εξαλείψουν την εγκληματικότητα από την Gotham. Ωστόσο, μια νέα απειλή εμφανίζεται, ο έξυπνος και ψυχικά ασταθής Joker, που θα έρθει αντιμέτωπος με τον Batman. Η δεύτερη ταινία της για πολλούς αψεγάδιαστης τριλογίας του Christopher Nolan με κεντρικό ήρωα τον Batman, θεωρείται και η καλύτερη. Η ερμηνεία του Heath Ledger μνημονεύεται έως και σήμερα ως η καλύτερη απεικόνιση του Joker στη μεγάλη οθόνη -πολύ πριν τον Joaquin Phoenix.

“Ένταση” του Michael Mann: Open στη 01:00, Σάββατο 13/05

Ο Neil McCauley είναι ένας επαγγελματίας ληστής με μια δυνατή ομάδα από πίσω του. Σχεδιάζει την τελευταία του μεγάλη ληστεία πριν αποσυρθεί αλλά, ταυτόχρονα, έχει μπει στο στόχαστρο του αστυνομικού Vincent Hanna, ο οποίος βάζει σκοπό της ζωής του να τον πιάσει. Πρόκειται ίσως για μια από τις καλύτερες αστυνομικές ταινίες που γυρίστηκαν ποτέ με εξαιρετική σκηνοθεσία και διεύθυνση φωτογραφίας. Φυσικά, εδώ βρίσκεται και η πρώτη κινηματογραφική συνάντηση δύο τεράστιων υποκριτικών ταλέντων, του Robert De Niro και του Al Pacino.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ κόρη του Paul Walker θα εμφανιστεί στο νέο Fast and Furious προς τιμήν του πατέρα της – Η πρώτη εικόνα12.09.2018

“Αγία Έμυ” της Αρασέλης Λαιμού: ΕΡΤ2 στις 23:10, Κυριακή 14/05

Η Έμυ ζει με την αδερφή της Τερέζα, η οποία έχει ενταχθεί στην κοινότητα των Φιλιππινέζων Χαρισματικών Καθολικών του Πειραιά σε αντίθεση με την ίδια. Όταν η Τερέζα θα μείνει έγκυος, η Έμυ θα αρχίσει να έλκεται από μυστηριώδεις δυνάμεις που κατοικούν μέσα της. Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Αρασέλης Λαιμού αγκαλιάστηκε θερμά σε Ελλάδα και εξωτερικό.

“The King of Laughter” του Mario Martone: COSMOTE CINEMA 2HD στις 18:00, Κυριακή 14/05

Ο Ναπολιτάνος κωμικός ηθοποιός και συγγραφέας Eduardo Scarpetta, είναι ένα ανερχόμενο ταλέντο ώσπου η καριέρα του κινδυνεύει να καταστραφεί λόγω μιας δικαστικής διαμάχης. Αυτή είναι η βιογραφική ταινία για τη ζωή και το έργο του κωμικού του 19ου και 20ού αιώνα, τον οποίο ενσαρκώνει ο σπουδαίος Ιταλός ηθοποιός Toni Servillo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚάθριν Χέπμπορν: Η δυναμική σταρ που άνοιξε το δρόμο για τις γυναίκες στο Χόλυγουντ12.09.2018

Online πλατφόρμες

“Joe Bell” του Reinaldo Marcus Green: Netflix

Όταν ο γιος του πέφτει θύμα σχολικού εκφοβισμού επειδή είναι ομοφυλόφιλος, ο Joe Bell θα ξεκινήσει ένα ταξίδι στην Αμερική προκειμένου να διαφωτίσει τον κόσμο για τον εκφοβισμό. Η ταινία βασίζεται σε αληθινή ιστορία και πρωταγωνιστεί ο Mark Wahlberg.

“Ποια Νομίζεις ότι Είμαι” του Safy Nebbou: Ertflix έως 24/06

Η Claire, μια χωρισμένη καθηγήτρια πανεπιστημίου, δημιουργεί έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook και προσποιείται πως είναι μια 24χρονη κοπέλα. Αρχικός σκοπός της ήταν να προσεγγίσει τον πρώην εραστή της, Ludo, αλλά καταλήγει να συνομιλεί με τον κολλητό του, Alex. Η Juliette Binoche πρωταγωνιστεί ως Claire σε αυτήν την ταινία που είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Camille Laurens.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b