MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η κόρη του Paul Walker θα εμφανιστεί στο νέο Fast and Furious προς τιμήν του πατέρα της – Η πρώτη εικόνα

Δέκα χρόνια μετά τον θάνατο του πάτερα της, Paul Walker, σε ένα τροχαίο δυστύχημα σε ηλικία 40 ετών, η μοναδική του κόρη, Meadow Walker, θα εμφανιστεί στο Fast X.

Photo: Instagram/@mewadowwalker
Monopoli Team

Η μοναδική κόρη του Paul Walker, Meadow, θα τιμήσει τον πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή πριν από δέκα χρόνια, με μία εμφάνιση στην νέα ταινία του franchise ταινιών Fast and Furious, με τίτλο Fast X.

Ο Paul Walker υπήρξε το “πρόσωπο” του franchise για πολλά χρόνια, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε όλες τις ταινίες στο πλευρό του Vin Diesel, μέχρι και τον θάνατό του τον Νοέμβριο του 2013, σε ηλικία 40 ετών. Παρ’όλο που έφυγε από τη ζωή πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα για την 7η ταινία Fast and Furious, η ταινία ολοκληρώθηκε με τα αδέρφια του Caleb και Cody να ντουμπλάρουν τον αδερφό τους.

Δέκα χρόνια αργότερα ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε την 10η ταινία Fast and Furious, με πρωταγωνιστές την Brie Larson, τον Jason Momoa και την Rita Moreno, οι οποίοι θα βρεθούν δίπλα στους “βετεράνους” Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris και Sung Kang. Μαζί τους θα εμφανιστεί και η Meadow Walker.

Το 24χρονο μοντέλο, λοιπόν, μάς έδωσε μία πρώτη γεύση από τον ρόλο της στην ταινία – που θα αποτελέσει και το κινηματογραφικό της ντεμπούτο – μέσα από ένα post στο Instagram, στο οποίο έγραψε: “Το πρώτο Fast and Furious γυρίστηκε όταν ήμουν ενός! Μεγάλωσα στο set των γυρισμάτων βλέποντας τον πατέρα μου, τον Vin [Diesel], Jordana [Brewster], την Michelle [Rodriguez], τον Chris [Bridges δηλαδή Ludacris] και πολλούς ακόμα στις οθόνες. Χάρη στον πατέρα μου, γεννήθηκα στην οικογένεια του Fast and Furious”.

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τώρα θα είμαι κι εγώ εκεί. Με εκείνους που ήταν δίπλα μου να με βλέπουν να μεγαλώνω. Νιώθω τόσο ευλογημένη που θα μπορέσω να τιμήσω την κληρονομιά του πατέρα μου και να το μοιραστώ αυτό για πάντα μαζί του” ανέφερε για τη συμμετοχή της στην ταινία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚάθριν Χέπμπορν: Η δυναμική σταρ που άνοιξε το δρόμο για τις γυναίκες στο Χόλυγουντ12.09.2018

Σε μία εικόνα που μοιράστηκε στα social media, βλέπουμε την Meadow σε μία οθόνη του set να φορά κάτι που μοιάζει με στολή αεροσυνοδού. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την εμφάνισή της στην ταινία.

Το Fast X θα σκηνοθετήσει ο Louis Leterrior, που θα πάρει τα ηνία από τον πρώην σκηνοθέτη του franchise Justin Lin, μετά από “διαφωνίες” με τον Diesel.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 19 Μαϊου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς θα έμοιαζε το Lord of the Rings αν το είχε σκηνοθετήσει ο… Wes Anderson; Η τεχνητή νοημοσύνη ξαναχτυπά12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b