MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Gmail: Η τεχνητή νοημοσύνη θα γράφει πλέον και τα mail μας, σύμφωνα με τη Google

Το νέο χαρακτηριστικό «βοήθησέ με να γράψω» είναι ουσιαστικά μια προέκταση των αυτόματων απαντήσεων.

Solen Feyissa/Unsplash
Monopoli Team

Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η Google κατά τη διάρκεια του Google I/O, τo Gmail θα φιλοξενήσει σύντομα μια νέα λειτουργία, η οποία θα γράφει mail αντί για σένα με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜπορείς να ξεχωρίσεις ποιο έργο τέχνης είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης; Παίξε το νέο παιχνίδι της Google12.09.2018

Ναι, καλά διάβασες! Το νέο χαρακτηριστικό «βοήθησέ με να γράψω» είναι ουσιαστικά μια προέκταση των αυτόματων απαντήσεων και του κειμένου που η Google χρησιμοποιεί ήδη στο Gmail. Ο διευθύνων σύμβουλος της Google, Sundar Pichai, έδειξε πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η δυνατότητα για τη σύνταξη ενός email σε μια αεροπορική εταιρεία που ζητά επιστροφή χρημάτων για μια πτήση που ακυρώθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς θα έμοιαζε το Lord of the Rings αν το είχε σκηνοθετήσει ο… Wes Anderson; Η τεχνητή νοημοσύνη ξαναχτυπά12.09.2018

Χρησιμοποιώντας την προηγούμενη αλληλογραφία που είχες με την αεροπορική εταιρεία για να προσθέσεις την ημερομηνία ταξιδιού και τον αριθμό πτήσης, η λειτουργία γράφει ένα πλήρες μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορεί να προσθέσεις, να επεξεργαστείς ή απλώς να στείλεις.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b