Η Ελλα Μπέλλα και τα μαγικά της (μεταγλωττισμένη)
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΗ Έλα Μπέλα και ο Χένρυ είναι οι καλύτεροι φίλοι, μέχρι τη στιγμή που στη γειτονιά τους, μετακομίζει ο Τζώνι, ο οποίος φέρνει τα πάνω κάτω!
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΗ Έλα Μπέλα Μπίνγκο μαθαίνει πως ο καλύτερός της φίλος, ο Χένρυ, δεν έχει πάει ποτέ σε τσίρκο, και αποφασίζει να του φτιάξει ένα! Η ενθουσιασμένη Έλα Μπέλα περιμένει πως και πως ότι το νούμερό της στην παράσταση θα την κάνει το επίκεντρο της προσοχής. Σκοπεύει να δείξει σε όλους ένα φανταστικό, μαγικό κόλπο: Θα κάνει τον Χένρυ να εξαφανιστεί! Τη μέρα όμως που το τσίρκο είναι έτοιμο για την παράσταση, ένα νέο παιδί, ο Τζώνι, μετακομίζει στη γειτονιά. Έρχεται με μια καταπληκτική ιδέα, να κάνουν μαζί με τον Χένρυ ένα -καθηλωτικό- ποδηλατικό κόλπο.
Ο Χένρυ τον θαυμάζει τόσο πολύ, που η Έλα Μπέλα νιώθει πως κινδυνεύει να χάσει τον καλύτερό της φίλο. Η αγανάκτησή της μεγαλώνει ακόμα περισσότερο όταν ο Τζώνι δίνει στον Χένρυ ένα καινούριο ποδήλατο. Η Έλα Μπέλα δεν μπορεί να αντέξει ούτε λεπτό παραπάνω και λέει στον Χένρυ πως θα πρέπει να διαλέξει, ή αυτή ή τον Τζώνι. Στην ιδεά πως θα πληγώσει κάποιον, ο Χένρυ το σκάει… Εξαφανίζεται στ’ αλήθεια!
Η Έλα Μπέλα πλέον δεν έχει άλλη επιλογή. Πρέπει να ψάξει για τον φίλο της μαζί με τον εχθρό της, τον Τζώνι. Πρέπει, ενωμένοι, να καταφέρουν να βρουν τον Χένρυ. Η Έλα πρέπει να σώσει το τσίρκο, αλλά πάνω απ’ όλα πρέπει να σώσει τη φιλία τους. Τα παιδιά θα κάνουν μαζί ένα ταξίδι, όπου και οι τρεις τους θα γνωρίσουν την πραγματική μαγεία της φιλίας.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Pink October: Η φροντίδα του στήθους ξεκινά πριν τη διάγνωση
- Η Νεφέλη Μαϊστράλη και ο Θανάσης Ζερίτης πιστεύουν ότι στη γενιά τους δεν ανήκει τίποτα
- Με το Dopamine Chamber οι Fontaines D.C. δείχνουν τι σημαίνει να είσαι η “μεγάλη μπάντα” μιας γενιάς
- 100 χρόνια Cahiers d’Art: Νέα επετειακή έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη για το ιστορικό περιοδικό
- Ο μαραθώνιος μιας τελειομανούς: Το νέο βιβλίο της Ισμήνης Λιναρδάκη από τις εκδόσεις «Γραφή»