MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Tο ακριβότερο διαμέρισμα της Αθήνας στα χέρια σεΐχη

Στα 55 εκατομμύρια η αξία του!

Monopoli Team

Επί 12 ημέρες κράτησε την πρωτιά της ακριβότερης αγοραπωλησίας, όμως παραμένει το ακριβότερο διαμέρισμα της Αθήνας.

Στις 28 Απριλίου το Live News μίλησε για το ακίνητο που έμενε ο Δημήτρης Χορν, το σπίτι 320 τ.μ. στην περιοχή των Ανακτόρων, που περιστοιχίζεται από τις οδούς Ηρώδου Αττικού, Ρηγίλλης και Στησιχόρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο πιο ακριβό κατάλυμα της Airbnb είναι το ιδιωτικό νησί του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ12.09.2018

Το ακίνητο κυριολεκτικά στην σκιά της Ακρόπολης πωλείται σε δημοπρασία των Sotheby’s. H πολυτέλεια κόβει την ανάσα στο αχανές σαλόνι με θέα την Ακρόπολη και τον χειμώνα το μαρμάρινο τζάκι να δημιουργεί μοναδική ατμόσφαιρα. Το μπάνιο έχει μαύρο μάρμαρο από το πάτωμα ως την οροφή, η εσωτερική σκάλα οδηγεί στα μυστικά του υπογείου, ενώ στο πάτωμα υπάρχει αρχαίο ψηφιδωτό.

Με πέντε συνολικά ορόφους, το ισόγειο αποτελείται από δύο επαγγελματικά ακίνητα 146 τ.μ και 114 τ.μ, το καθένα με δική του άμεση πρόσβαση στο υπόγειο, και ένα διαμέρισμα 40 τ.μ. Στον πρώτο όροφο, υπάρχουν τέσσερα διαμερίσματα από 45 τ.μ. έως 115 τ.μ., ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος όροφος αποτελούνται από δύο διαμερίσματα το καθένα, από 160 τ.μ. έως 175 τ.μ. Στον τέταρτο όροφο, υπάρχει ένα ευρύχωρο διαμέρισμα 279 τ.μ., ενώ στον πέμπτο, ένα διαμέρισμα παρόμοιου μεγέθους επωφελείται από άμεση πρόσβαση στο roof garden.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΥΠΕΝ: Διατηρητέα η χρήση των κινηματογράφων Ιντεάλ και Άστορ – Η απόφαση12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b