MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Jamie Oliver: Ο Βρετανός σεφ αποκάλυψε ότι φιλοξενεί δύο οικογένειες από την Ουκρανία

Πριν από έναν μήνα, ο γνωστός σεφ ανανέωσε τους γαμήλιους όρκους του με τη σύζυγό του, 23 χρόνια μετά τον γάμο τους και έχοντας αποκτήσει πέντε παιδιά.

Monopoli Team

Σε ένα επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής Master Chef, που παίζεται στην Αυστραλία, ο Bρετανός σεφ, Jamie Oliver, αποκάλυψε ότι τον περασμένο χρόνο υποδέχθηκε δύο οικογένειες προσφύγων από την Ουκρανία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Μetro», o διάσημος σεφ ήταν καλεσμένος στο τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής. Μάλιστα, πριν από ένα μήνα ανανέωσε τους γαμήλιους όρκους του με τη σύζυγό του, 23 χρόνια μετά τον γάμο τους και έχοντας αποκτήσει πέντε παιδιά.

Στην πρεμιέρα του δέκατου πέμπτου κύκλου, όταν η διαγωνιζόμενη Larissa Sewell παρουσίασε ένα πιάτο από την Ρωσία και ένα από την Ουκρανία, τη διάσημη «Μπορς» με τα ψωμάκια «Παμπούσκα», ο σεφ είπε: «Με όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο αυτή τη στιγμή, είναι σημαντικό που βρίσκεστε εδώ με ένα ρωσικό και ένα ουκρανικό πιάτο. Μπορώ να σας πω ένα μικρό μυστικό που κανείς δεν γνωρίζει;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠόλεμος στην Ουκρανία: Ένας χρόνος μέσα σε 87 δραματικά δευτερόλεπτα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b