MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών: Εικονογραφούμε μία τηλεφωνική συνομιλία

Την Κυριακή 7 Μαϊου το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών γίνεται Γκαλερί Τέχνης μέσα από ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που συνδυάζει με πρωτότυπο τρόπο λέξεις, συναισθήματα & πολύχρωμα τηλέφωνα!

Monopoli Team

Μπορεί μια τηλεφωνική συνομιλία να γίνει μια πολύχρωμη ζωγραφιά με λέξεις;

Σίγουρα ΝΑΙ!μαζί με την καθοδήγηση της καταξιωμένης εικαστικού Μάρθας Δημητροπούλου και με έμπνευση από τη διάσημη Γαλλοαμερικανίδα εικαστικό Νiki de Saint Phalle που λάτρευε τα πολύχρωμα έργα!

Niki de saint Phalle

Μια τηλεφωνική συνομιλία είναι γεμάτη λέξεις και συναισθήματα, εικόνες!

Έλα στο Μουσείο στη Νέα Κηφισιά και ζωγράφισε τη δική σου τηλεφωνική συνομιλία… αυτή που θυμάσαι, σου έκανε εντύπωση ή που φαντάζεσαι να κάνεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο ή αυτή που θα εμπνευστείς μετά από τη σύντομη βόλτα στο Μουσείο …

Ανακάλυψε τι είπε ο εφευρέτης του τηλεφώνου Bell με τον συνεργάτη του Watson στην πρώτη τηλεφωνική συνομιλία που έγινε ποτέ στην ιστορία και αν θες ζωγράφισέ το!

Η εικαστικός Mάρθα Δημητροπούλου θα βρίσκεται μαζί σου για να σε βοηθήσει να αποτυπώσεις με πολύχρωμους μαρκαδόρους τα συναισθήματα και τις λέξεις που μεταφέρεις μέσα από μία τηλεφωνική γραμμή!

Όπως το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών μεταμορφώνεται σε Γκαλερί Τέχνης, έτσι και εσύ θα μεταμορφώσεις, για πρώτη φορά, τη δική σου συνομιλία σε πρωτότυπο σκίτσο! Η φαντασία σου και τα συναισθήματά σου θα δώσουν στο σκίτσο σου το καλύτερο χρώμα!

Κλείσε θέση ηλεκτρονικά εδώ και έλα στο Μουσείο την Κυριακή 7 Μάϊου!
Tην ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί ομαδική ξενάγηση στους χώρους της μόνιμης έκθεσης (ώρα 14.00-15.00). Κάνε κράτηση εδώ

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b