MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Fast and Furious: Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το πιο εξωφρενικό όχημα της ταινίας

Ένα από τα πιο εξωφρενικά οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία «Fast & Furious» βγαίνει τώρα σε δημοπρασία. Το Howe & Howe Ripsaw Tank είναι ένα άρμα μάχης που εμφανίστηκε στο «F8» και μπορεί να γίνει δικό σας με 180.000 δολάρια.

Monopoli Team

Ίσως να μην υπάρχει άλλη ταινία στην ιστορία του Χόλιγουντ απ’ όπου να έχουν παρελάσει τα πιο πολλά εμβληματικά αυτοκίνητα του πλανήτη απ’ ό,τι στο «Fast & Furious».

Το Howe & Howe Ripsaw μπορεί να μην είναι ένα από αυτά, είναι σίγουρα όμως ένα από τα πιο εξωφρενικά οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν στο κινηματογραφικό franchise. Και τώρα βγαίνει σε δημοπρασία.

Τον επόμενο μήνα, ο οίκος Mecum Auctions πρόκειται να δημοπρατήσει το τανκ του 2009, το οποίο χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Fate of the Furious» (γνωστής και ως «F8«), ως μέρος της εκδήλωσης με τίτλο «Indy 2023».

Το ερπυστριοφόρο έχει δει καλύτερες μέρες, αλλά η δημοπρασία αντιπροσωπεύει μία από τις καλύτερες ευκαιρίες για εκείνους που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα αυτοκίνητο που πραγματικά ξεχωρίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜικρά συζυγικά εγκλήματα, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια από τον Οκτώβριο στο Μικρό Άνεσις12.09.2018

Από την τέταρτη ταινία του, το franchise «Fast & Furious» φαίνεται να αποτελεί μια συνεχή άσκηση υπέρβασης των οδηγητικών ορίων, καθώς κάθε νέα περιπέτεια περιλαμβάνει αγριότερα οχήματα, εξωφρενικότερα αυτοκινητοκυνηγητά και επικινδυνότερα ακροβατικά από την προηγούμενη.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝέο τρέιλερ για το “The Flash” με δύο Batman – Michael Keaton και Ben Affleck επιστρέφουν12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b