MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Νέο τρέιλερ για το “The Flash” με δύο Batman – Michael Keaton και Ben Affleck επιστρέφουν

Η Warner Bros αποκάλυψε το νέο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας της DC, με πρωταγωνιστή τον αμφιλεγόμενο ηθοποιό Ezra Miller και τους Michael Keaton και Ben Affleck να συμπρωταγωνιστούν.

Monopoli Team

Η Warners Bros. μοιράστηκε ένα νέο trailer για τον “The Flash”, την πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου σούπερ ήρωα της DC, με πρωταγωνιστή τον Ezra Miller.

Το trailer, που κυκλοφόρησε χθες στις 25 Απριλίου, αποτελεί τη συνέχεια του πρώτου trailer που είδαμε τον Φεβρουάριο, το οποίο μας έδωσε μία πρώτη ματιά στην επιστροφή του Michael Keaton ως Batman, σχεδόν τριάντα χρόνια μετά από τη “θητεία” του ως Σκοτεινός Ιππότης στις ταινίες “Batman”(1990) και “Batman Returns” (1992).

Το νέο trailer ανοίγει με μία λήψη στην έπαυλη του Bruce Wayne, στη διάσημη σπηλιά του Batman, αλλά και σε μερικά vintage κοστούμια του Batman, καταλήγοντας στον Michael Keaton. “Έχασα τους γονείς μου” λέει ο Bruce Wayne του Michael Keaton στον Barry Allen (την πραγματική ταυτότητα του Flash) του Ezra Miller.

“Ο πόνος με έκανε αυτόν που είμαι. Πέρασα μία ολόκληρη ζωή προσπαθώντας να διορθώσω τα λάθη του παρελθόντος, λες και το να πολεμώ το έγκλημα θα έφερνε πίσω τους γονείς μου. Εσύ όντως τα κατάφερες” συνεχίζει.

Το trailer περιλαμβάνει και τον Ben Affleck ως τον Bruce Wayne/Batman της πραγματικότητας του Allen, την Sasha Calle ως Supergirl και τον Michael Shannon ως τον villain της ταινίας, General Zod.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMattel: Κυκλοφόρησε κούκλα Barbie με σύνδρομο Down12.09.2018

Ο Flash έκανε πρεμιέρα χθες στο φετινό CinemaCon, όπου αποκαλύφθηκε και το νέο trailer, λίγο πριν την κυκλοφορία του στους κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου. Έρχεται μετά από πολλές καθυστερήσεις στην παραγωγή, λόγω σκηνοθετικών αλλαγών και της αμφιλεγόμενης συμπεριφοράς του Miller – που όλα δείχνουν ότι δεν θα επιστρέψει ξανά στον ρόλο του Flash μετά την πρεμιέρα της ταινίας. Ο Ben Affleck έχει επίσης επιβεβαιώσει ότι η εμφάνισή του στον Flash ως Batman θα είναι και η τελευταία φορά που θα ενσαρκώσει τον διάσημο σούπερ ήρωα.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b