MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Μπραντ Πιτ αγόρασε νέο σπίτι από την κληρονόμο της δυναστείας πετρελαίων Γκέτι

Η Αϊλίν Γκέτι, κληρονόμος της διάσημης δυναστείας των πετρελαίων, παρέδωσε τα κλειδιά του σπιτιού της στο Λος Άντζελες αντί 5,5 εκατ. δολαρίων. Η νέα κατοικία του ηθοποιού έχει έκταση 186 τετραγωνικών μέτρων και είναι κατασκευασμένη από χάλυβα και γυαλί.

Monopoli Team

Όταν η κληρονόμος της δυναστείας πετρελαίων, Αϊλίν Γκέτι, αγόρασε πρόσφατα το ακίνητο αξίας 33 εκατ. δολαρίων που ανήκε στον Μπραντ Πιτ, ο βραβευμένος με Όσκαρ σταρ του Χόλιγουντ έμεινε χωρίς κατοικία στο Λος Άντζελες. Αναζητώντας, λοιπόν, ένα μικρότερο πλην πολυτελές σπίτι, ο ηθοποιός βρήκε τον ιδανικό χώρο στο σπίτι της Γκέτι, ένα άνετο μοντέρνο κτίριο του μέσου αιώνα, κρυμμένο στους πρόποδες του λόφου Λος Φελίζ.

Η Γκέτι, φυσικά, ήταν υπέρ του δέοντος χαρούμενη που έδωσε στον Πιτ τα κλειδιά, ιδιαίτερα καθώς αυτό έγινε στη συμφωνημένη τιμή πώλησης των 5,5 εκατ. δολαρίων, αφήνοντάς της ένα ωραίο κέρδος από τα 4,1 εκατ. δολάρια που είχε πληρώσει για να αγοράσει το ακίνητο από τον Τζέιμς Βάλενταϊν του συγκροτήματος Maroon 5, το 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ David Lynch διαμαρτύρεται για τον θάνατο του σινεμά: “Οι ταινίες είναι σε κακή κατάσταση”12.09.2018

Εύστοχα γνωστό ως Steel House, το σπίτι των 186 τετραγωνικών μέτρων είναι σε μεγάλο βαθμό κατασκευασμένο από χάλυβα και γυαλί. Χτισμένη το 1960 και σχεδιασμένη από τον ελάχιστα γνωστό αρχιτέκτονα Νιλ Μ. Τζόνσον , η κατοικία διαθέτει την εμβληματική για εκείνη την εποχή χαμηλή, ορθογώνια οροφή. Επίσης χαρακτηριστικά στοιχεία της αρχιτεκτονικής της περιόδου, τα ενιαία δάπεδα από κλασικό μωσαϊκό, οι προεξέχουσες μαρκίζες και τα δοκάρια στην οροφή.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ29o Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας: Το σώμα στο ναό του12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b