MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Τώρα μπορείτε να κάνετε σπα ενώ διασχίζετε τη Σκωτία με ένα πολυτελές τρένο

Το Dior Spa Royal Scotsman είναι η νέα πρόταση ευεξίας για εκείνους που αγαπούν την εμπειρία των ταξιδιών με τρένο. Οι δύο αίθουσες περιποίησης στεγάζονται σε ένα από τα κομψά βαγόνια του Royal Scotsman, του μοναδικού πολυτελούς τρένου της Σκωτίας.

Monopoli Team

Σηματοδοτώντας την έναρξη της σεζόν του 2023, ο σιδηρόδρομος Royal Scotsman, της εταιρείας Belmond, το μοναδικό πολυτελές τρένο της Σκωτίας, ανακοίνωσε μια μακροχρόνια συνεργασία με την Dior Beauty για τη δημιουργία του Dior Spa Royal Scotsman.

Πρόκειται για μια νέα πρωτοποριακή πρόταση για εκείνους που έχουν βιώσει την εμπειρία πολυτελών ταξιδιών με τρένο, έχουν απολαύσει τη διαμονή στις σουίτες τους και έχουν γευτεί τη gourmet κουζίνα τους.

Ένα κινούμενο κέντρο περιποίησης, το Dior Spa Royal Scotsman είναι μια ασύγκριτη απόδραση ευεξίας εμπνευσμένη από την εφήμερη ομορφιά της Σκωτίας. Ως φόρος τιμής στην αγάπη του Christian Dior για τη χώρα, η οποία φιλοξένησε την πρώτη του επίδειξη μόδας το 1955, το νέο Dior Spa Royal Scotsman στεγάζεται σε ένα από τα κομψά βαγόνια του τρένου και διαθέτει δύο σύγχρονες αίθουσες περιποίησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ20 χρόνια χωρίς τη Nina Simone: 10 αξέχαστα τραγούδια της βασίλισσας της soul12.09.2018

Το νέο προσαρμοσμένο μενού περιποίησης περιλαμβάνει τρεις εξατομικευμένες θεραπείες που επινοήθηκαν από τους ειδικούς ευεξίας του γαλλικού οίκου μόδας για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες του ταξιδιού με τρένο και μπορείτε να τις απολαύσετε πριν ή μετά από μια υπαίθρια εκδρομή.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΞεναγός στον Έρωτα: Η νέα προσθήκη του Netflix είναι η ρομαντική κομεντί που περιμέναμε12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b