MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες

Ξεχωρίσαμε 10 από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα (17-21/04) στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας.

Netflix/ 7 Kings Must Die
author-image Σπύρος Χαϊντούτης

Ξεχωρίζουμε 10 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

Τηλεόραση

“Οι τελευταίοι ιππότες” του Kazuaki Kiriya: ΑΝΤ1 στις 23.15, Δευτέρα 17/04

Ιστορικό δράμα παραγωγής του 2015 με τους Clive Owen και Morgan Freeman. Ένας ιππότης αναζητά την εκδίκηση, όταν ο άρχοντας του καταδικάζεται και εκτελείται αδίκως από έναν τυραννικό αυτοκράτορα.

“Επικίνδυνες Παρέες” του James Mangold: COSMOTE CINEMA 1HD στις 21.00, Δευτέρα 17/04

Αμερικανική κωμωδία δράσης του 2010.  Κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, η γνωριμία της γοητευτικής Τζουν (Cameron Diaz) με τον μυστηριώδη -αν και παραστρατημένο- μυστικό πράκτορα Ρόι (Tom Cruise) μπλέκει την ίδια στις πιο αναπάντεχες καταστάσεις της ζωής της κι εκείνον στα δίχτυα του έρωτα.

“Ο πράσινος Ιππότης” του David Lowery: ALPHA στις 12.15, Τρίτη 18/04

Ένας από τους μύθους των Ιπποτών της Στρογγυλής Τραπέζης ζωντανεύει ως μια διαφορετική μεσαιωνική περιπέτεια φαντασίας, παραγωγής του 2021.Ένα χρόνο μετά τη νικηφόρα μονομαχία του με τον Πράσινο Ιππότη, ο νεαρός Γκάουεν (Dev Patel), ανιψιός του βασιλιά, πρέπει να τηρήσει την υπόσχεσή του και να ξεκινήσει ένα ταξίδι γεμάτο επικίνδυνες δοκιμασίες για να τον αντιμετωπίσει ξανά.

“Μεγάλες Προσδοκίες” του Alfonso Cuarón: ΑΝΤ1 στις 23.00, Τετάρτη 19/04

Κινηματογραφική μεταφορά του Θρυλικού μυθιστορήματος του Charles Dickens στη σύγχρονη εποχή, παραγωγής του 1998. Ένας νεαρός ζωγράφος (Ethan Hawke) δέχεται μια απρόσμενη βοήθεια από έναν άγνωστο ευεργέτη, πιστεύοντας ότι πρόκειται για μια μισότρελη γριά, με την ανιψιά της οποίας είναι τρελά ερωτευμένος.

“Mrs Lowry & Son” του Adrian Noble: Cosmote CINEMA 1HD στις 22.50, Τετάρτη 19/04

Βρετανική βιογραφική παραγωγή του 2019. Ο Λ.Σ. Λόουρι (Timothy Spall) ακολουθεί το όνειρό του παρά τη συνεχή αποθάρρυνση της αυταρχικής, κατάκοιτης μητέρας του. Ανακαλύψτε τη ζωή ενός από τους πιο αγαπητούς ζωγράφους, που αφηγήθηκε οπτικά τη βιομηχανική ζωή της Αγγλίας του 20ού αιώνα.

“In Time” του Andrew Niccol: OPEN στις 21.00, Πέμπτη 20/04

Επιστημονική φαντασία Στο μέλλον οι άνθρωποι δεν ζουν περισσότερο από τα 25 τους και ο χρόνος είναι το πολυτιμότερο ανταλλάξιμο αγαθό. Ένας νεαρός (Justin Timberlake) που κατηγορείται άδικα για φόνο θα εναντιωθεί στο σύστημα και σε εκείνους που έχουν όλο το χρόνο με το μέρος τους.

Πλατφόρμες

“Chupa” του Alfonso Cuarón στο NETFLIX

Η πολυαναμενόμενη ταινία φαντασίας του Alfonso Cuarón βασισμένη στον θρύλο του Chupacambra έκανε πρεμιέρα στο Netftlix. Ενώ επισκέπτεται την οικογένεια του στο Μεξικό, ένα 13χρονο αγόρι γίνεται φίλος με ένα μυθικό πλάσμα που κρύβεται στο ράντσο του παππού του και ζει μια αξέχαστη περιπέτεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Καννών 2023: Μάρτιν Σκορσέζε, «Ιντιάνα Τζόουνς» και Γουές Άντερσον στο φετινό line-up12.09.2018

“Επτά Βασιλιάδες πρέπει να Πεθάνουν” του Edward Bazalgette στο Netflix

Ακολουθώντας τους ήρωες της επιτυχημένης σειράς “Το Τελευταίο Βασίλειο”, η νέα δραματική ταινία εποχής “Επτά Βασιλιάδες πρέπει να Πεθάνουν” κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 14/04. Στον απόηχο του θανάτου του βασιλιά Εδουάρδου, ο Ούτρεντ (Alexander Dreymon) κι οι σύντροφοί του περιπλανώνται σε ένα κατακερματισμένο βασίλειο με την ελπίδα να ενώσουν επιτέλους την Αγγλία.

“Joyland” του Saim Sadiq στο CINOBO

Δραματική ταινία παραγωγής του 2022 με τιμητικές διακρίσεις στις Κάννες και άλλα διεθνή Φεστιβάλ. Καθώς η ευτυχισμένη πατριαρχική οικογένεια Ράνα λαχταρά τη γέννηση ενός αγοριού, ο νεότερος από τους άνδρες της οικογένειας μπαίνει κρυφά σε ένα ερωτικό χοροθέατρο και καταλήγει να ερωτεύεται μια δυναμική τρανς γυναίκα, οδηγώντας σε μία απαγορευμένη ιστορία αγάπης.

“Η ομορφότερη εποχή” της Catherine Corsini στο ERTFLIX

Δραματική ρομαντική ταινία Γαλλικής παραγωγή του 2015.  Στο Παρίσι του 1971 η Ντελφίν (Izïa Higelin), από αγροτική οικογένεια, και η Παριζιάνα Καρόλ (Cécile de France) ερωτεύονται. Όταν ο πατέρας της Ντελφίν αρρωστήσει βαριά, εκείνη πρέπει να γυρίσει στη φάρμα τους. Η Καρόλ την ακολουθεί, αλλά στην κλειστόμυαλη επαρχιακή κοινωνία η σχέση τους θεωρείται παράνομη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑChupa: Ο θρύλος του chupacabra ζωντανεύει στη νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Netflix12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b