MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 3 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για την Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου

Παρακάτω θα βρείτε τις δικές μας προτάσεις για θέατρο και συναυλίες που μπορείτε να απολαύσετε στην Αθήνα, σήμερα Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου.

Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

1. Βέρθερος ή έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, από την Ομάδα 400 lbs στο Πρώην Βιομηχανικό Πάρκο ΠΛΥΦΑ

Η παράσταση «Βέρθερος ή έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα», βασισμένη στο μυθιστόρημα του Johann Wolfgang von Goethe «Τα πάθη του νεαρού Βέρθερου», παρουσιάζεται για τελευταία φορά απόψε στο Πρώην Βιομηχανικό Πάρκο ΠΛΥΦΑ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Χαραλαμπόπουλου. Η παράσταση δεν επικεντρώνεται στην αυτοκτονία του Βέρθερου, που αποτελεί μία τις πλέον γνωστές λύσεις στην ιστορία της λογοτεχνίας, αλλά στην υπαρξιακή του αγωνία πριν από την πράξη αυτή. Στην μεγάλη του προσπάθεια να κρατηθεί στη ζωή, τη στιγμή που διανύει μια προδιαγεγραμμένη πορεία προς το θάνατο. Ο Βέρθερος είναι μία ιστορία σκληρότητας, μία ιστορία επιβολής της λογικής της ευρύτερης κοινωνίας πάνω σε έναν απέραντα ευαίσθητο άνθρωπο που φυλλοροεί. Παίζουν: Μπάμπης Αλεφάντης, Δημήτρης Καπουράνης, Ιόλη Χαραλαμποπούλου, Εύη Χρόνη, Μιχάλης Ψαλίδας.
Μ. Τετάρτη 12/4 στις 21:15 
15 ευρώ – Φοιτητικό: 12 ευρώ – Ανέργων: 10 ευρώ – Ομαδικές κρατήσεις (8+ άτομα): 8 ευρώ
Βιομηχανικό Πάρκο ΠΛ.ΥΦ.Α, Κορυτσάς 39, Βοτανικός

ΜΟΥΣΙΚΗ

2. Adagio – Μουσικές για τις ημέρες του Πάσχα: Η Missa Solemnis του Μπετόβεν στο Μέγαρο Μουσικής

Στη Missa solemnis σε ρε μείζονα, έργο 123, το ανυπέρβλητο αριστούργημα του Ludwig van Beethoven, ανήκει ο επίλογος των φετινών πασχαλινών εκδηλώσεων του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Απόψε, η Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης θα πλημμυρίσει από τις υποβλητικές μελωδίες του μνημειώδους έργου της δυτικής θρησκευτικής μουσικής, το οποίο θα παρουσιάσει στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών–Ορχήστρα in Residence του Μεγάρου, με τον γερμανό αρχιμουσικό Christoph Poppen στο πόντιουμ.
Μ. Τετάρτη 12/4 στις 20:30
9€ (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι), 14€, 22€, 28€, 36€, 42€, 50€
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης), Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη 1, Αθήνα

3. Οι Stick To Your Guns θα εμφανιστούν στο An Club

Οι Αμερικανοί metallic hardcore Stick To Your Guns θα εμφανιστούν στο An Club απόψε, στα πλαίσια της “More Of Us Than Them” περιοδείας τους. Το σπουδαίο σχήμα από το Orange County θα μεταφέρει στις αποσκευές του το εξαιρετικό “Spectre” που κυκλοφόρησε το 2022. Οι Stick To Your Guns σχηματίστηκαν το 2003 στο Orange County/California, την γενέτειρα διαφόρων συγκροτημάτων από ποικίλα μουσικά ιδιώματα, όπως οι Adolescents, Social Distortion, Offspring, Bleedin’ Through, Ignite και πολλών άλλων. Οι κοινές μουσικές καταβολές των μελών της μπάντας συνεισφέρουν στη δημιουργία του ήχου τους, έναν τέλειο συνδυασμό hardcore punk, melodic hardcore και metalcore. Special guests: Eden Demise.
Μ. Τετάρτη 12/4 στις 21:30
25€
An Club, Σολωμού 13, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b