MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 6 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Κάθε Σαββατοκύριακο που έρχεται είναι καλή ευκαιρία να χαλαρώσετε βλέποντας μια ταινία από την άνεση του σπιτιού σας. Εμείς σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να βρείτε στην τηλεόραση και τις online πλατφόρμες.

Τηλεόραση

“Το Βουνό Ανάμεσά μας” του Hany Abu-Assad: ΣΚΑΪ στις 15:00, Σάββατο 08/04

Μετά από ένα αεροπορικό δυστύχημα, δύο ξένοι βρίσκονται σε ένα χιονισμένο βουνό χωρίς ίχνος επικοινωνίας. Για να επιβιώσουν θα πρέπει να αναπτύξουν έναν δεσμό μεταξύ τους και, όταν θα αντιληφθούν πως δεν θα έρθει βοήθεια, θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι στην άγρια φύση. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Charles Martin και πρωταγωνιστούν η Kate Winslet και ο Idris Elba.

“Μια Νέα Γυναίκα” της Leonor Serraille: Βουλή στις 23:00, Σάββατο 08/04

Η Paula μετά από έναν πρόσφατο χωρισμό και χωρίς καθόλου λεφτά, επιστρέφει στο Παρίσι για να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Αν και τα εμπόδια είναι πολλά, εκείνη είναι αποφασισμένη πως θα τα καταφέρει! Μια ταινία για κάθε καινούργια αρχή που αποφασίζει κανείς να κάνει, για την επιμονή και την αντοχή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιώργος Λάνθιμος και Κατερίνα Σακελλαροπούλου υπέρ της διάσωσης των ιστορικών σινεμά της Αθήνας12.09.2018

“Το Λάθος Θύμα” του Fouad Mikati: STAR στις 23:30, Κυριακή 09/04

Μια νοσοκόμα, η Miranda, πέφτει θύμα βιασμού από έναν άντρα που θα έβγαιναν ραντεβού στα τυφλά. Ωστόσο, η ίδια περιμένει και καταστρώνει την εκδίκησή της. Η Rosamund Pike -το άλλοτε Gone Girl- είναι ακριβώς αυτή η ηθοποιός που έχει την ικανότητα και το ταλέντο να μάς μεταφέρει στον κόσμο αυτής της γυναίκας και της αυτοδικίας που αποφασίζει να επικαλεσθεί.

“Μικρή Μαμά” της Céline Sciamma: COSMOTE CINEMA 2HD στις 13:40, Κυριακή 09/04

Η μικρή Nelly έχασε πρόσφατα την αγαπημένη της γιαγιά. Καθώς έχει πάει με τους γονείς της στο πατρικό της μητέρας της για να το καθαρίσουν, γνωρίζει στο δάσος ένα κορίτσι στην ηλικία της. Η Céline Sciamma μάς χαρίζει πάντοτε τρυφερές ιστορίες και για άλλη μια φορά αποδεικνύει την φανταστική της συνεργασία με τα παιδία -όπως άλλωστε και στο Tomboy”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBarbie: Το νέο trailer είναι εδώ και η Greta Gerwig έκανε (πάλι) το ίντερνετ να παραμιλά12.09.2018

Online πλατφόρμες

“Ο Συγγραφέας” του Yann Gozlan:Ertflix έως 10/04

Ο Mathieu, ένας νεαρός και επίδοξος συγγραφέας, αναζητά μάταια την έμπνευση για να γράψει ένα επιτυχημένο μυθιστόρημα. Όταν βρει μια ιστορία κάποιου άλλου, δε διστάζει να τη δημοσιεύσει ως δική του, γεγονός που θα του χαρίσει την καταξίωση που αναζητούσε. Όμως, τίποτα δεν μένει στο σκοτάδι για πολύ κι έτσι κάποιος αρχίζει να τον απειλεί πως θα τον ξεσκεπάσει. Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο ταλαντούχος και ανερχόμενος Γάλλος ηθοποιός, Pierre Niney -περισσότερο γνωστός ίσως για την ενσάρκωση του Yves Saint Laurent στην ομώνυμη ταινία του 2014.

“Death Proof” του Quentin Tarantino: Netflix

Ένας μανιακός παρακολουθεί και σκοτώνει εμφανίσιμες γυναίκες με το “death proof” αυτοκίνητό του. Μπορεί αυτή να μην είναι η πιο γνωστή και πιο επιτυχημένη ταινία του Tarantino, ίσως να είναι και η τελευταία που θα δει κανείς από την φιλμογραφία του αλλά δεν παύει να έχει όλα όσα περιμένει ένας σκληροπυρηνικός θαυμαστής. Με άλλα λόγια έχει δράση, αίμα, χιούμορ, εκδίκηση και πολλή αγωνία με τον ίδιο τον Tarantino να κάνει την ολιγόλεπτη εμφάνισή του. Η ταινία αυτή είναι μέρος του Grindhouse, δηλαδή ξεκίνησε να παίζεται ως διπλή προβολή μαζί με την ταινία “Planet Terror” του Robert Rodriguez, φίλου του Tarantino. Με αυτόν τον τρόπο τιμούσαν το υποείδος των χαμηλού προϋπολογισμού αιματηρών ταινιών τρόμου που έπαιζαν αποκλειστικά τα λεγόμενα Grindhouse της Αμερικής.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b