MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες

Ξεχωρίσαμε 10 από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα (03-07/04) στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας.

author-image Σπύρος Χαϊντούτης

Ξεχωρίζουμε 10 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

Τηλεόραση

Ο Κονφορμίστας, του Bernardo Bertolucci: COSMOTE CINEMA 2 HD στις 20:00, Δευτέρα 30/04

Δραματική ταινία εποχής του 1970 βασισμένη στο μυθιστόρημα του Αλμπέρτο Μοράβια και ένα από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα του μεταπολεμικού Ευρωπαϊκού σινεμά. Υπόθεση: Το 1938, ο Μαρτσέλο (Jean-Louis Trintignant), ένας τυπικός μεσοαστός που δουλεύει για το φασιστικό καθεστώς, αναλαμβάνει να βρει και να δολοφονήσει στο Παρίσι τον πρώην καθηγητή και μέντορά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Ένα πανέμορφο μαροκινό «Μπλε καφτάνι»12.09.2018

The Nice Guys, του Shane Black: OPEN στις 23.00, Δευτέρα 03/04

Αστυνομική κωμωδία του 2016 με πρωταγωνιστές τους  Russell Crowe και Ryan Gosling. Υπόθεση: Στο Λος Άντζελες του 1977 δύο δευτεροκλασάτοι ντετέκτιβ ερευνούν την εξαφάνιση μιας κοπέλας, η οποία φαίνεται πως συνδέεται με το θάνατο μιας πορνοστάρ…

Need For Speed, του Scott Waughd: OPEN στις 21.00, Τρίτη 04/04

Αμερικανική ταινία δράσης παραγωγής του 2024. Υπόθεση: Έπειτα από ένα αυτοκινητικό δυστύχημα που θα στοιχίσει τη ζωή του καλύτερού του φίλου, ο street racer Τόμπι Μάρσαλ (Aaron Paul) θα βρεθεί άδικα στη φυλακή, ενώ η πρώην κοπέλα του θα καταλήξει στην αγκαλιά του βασικού υπεύθυνου και ανταγωνιστή του. Όταν ύστερα από δύο χρόνια ο Τόμπι αποφυλακίζεται, το μοναδικό πράγμα που έχει στο νου του είναι η εκδίκηση.

Ο Νονός, του Φράνσις Φόρντ Κόπολα: COSMOTE CINEMA 2HD στις 21:00, Τρίτη 04/04

Το αριστούργημα του Φράνσις Φορντ Κόπολα, που άλλαξε για πάντα τον τρόπο που βλέπουμε γκανγκστερικές ταινίες και μας χάρισε αξέχαστες ατάκες και σκηνές, με πρωταγωνιστές τον Μάρλον Μπράντο και Αλ Πατσίνο, θα προβληθεί στην COSMOTE TV.  Υπόθεση: Η ιστορία μίας οικογένειας, μίας ιταλοαμερικανικής φαμίλιας, η οποία δεσπόζει ανάμεσα στους ηγέτες του οργανωμένου εγκλήματος που καταδυναστεύουν την μεταπολεμική Αμερική, οι σκοτεινές προθέσεις των μελών της, η ευθύνη του καθενός απέναντι στα υπόλοιπα πιο αδύναμα μέλη της, η απόλυτη ανάγκη για την εξασφάλιση του σεβασμού, η κληρονομιά ενός θρυλικού πατέρα-αφέντη, ο ακήρυκτος πόλεμος μεταξύ αυτών που διαχειρίζονταν το βρώμικο χρήμα… Η ταινία απέσπασε 3 Όσκαρ και προτάθηκε για 8 ακόμα χρυσά αγαλματίδια…

Η ζωή σου, η ζωή μου του Seth Gordon: ANT1 23.30, Τετάρτη 05/04

Κωμωδία αμερικάνικης παραγωγής 2013. Υπόθεση: Ο Σάντι (Jason Bateman) είναι ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης και απλός υπάλληλος γραφείου που βλέπει τη θέση του στην εταιρία όπου εργάζεται σε συνεχή άνοδο. Όλα θα καταστραφούν, όταν μια δόλια γυναίκα, η Νταϊάνα (Melissa McCarthy) , του κλέβει κυριολεκτικά την ταυτότητα. Ο Σάντι αποφασίζει να ταξιδέψει από το Ντένβερ στην ηλιόλουστη Φλόριντα για να αναζητήσει τη γυναίκα αυτή. Σαν να μην έφτανε αυτό, ένας κυνηγός επικηρυγμένων θα βρεθεί να κυνηγάει να σκοτώσει και τους δύο, έτσι θα αναγκαστούν να συμμαχήσουν.

Σώσε με, του Στράτου Τζιτζή, ERT2 στις 22.00, Πέμπτη 06/04

Κοινωνική ταινία Ελληνικής παραγωγής του 2001. Η Άννα (Μαρία Ζορμπά) , μια 30χρονη γραφίστρια, απολύεται από τη δουλειά της, χωρίζει από τον εραστή της, της κάνουν έξωση από το διαμέρισμά της. Προσπαθεί μάταια να κερδίσει χρόνο, και εντέλει απευθύνει έκκληση βοηθείας στον μόνο άνθρωπο που αγάπησε αληθινά.

“Κυνηγώντας το Όνειρο” του Peter Berg: ΑΝΤ1 στις 23.45, Παρασκευή 07/04

Δραματική ταινία, αμερικάνικης παραγωγής 2004. Το 1988, στην Οντέσα, μία πόλη του Τέξας που είναι κατεστραμμένη οικονομικά, οι σχολικές ομάδες δεν έχουν πολλές ελπίδες ανέλιξης. Παρόλο αυτά για κάθε παιδί του σχολείου, η συμμετοχή του σε μια ομάδα και η πιθανότητα της νίκης ίσως είναι η μόνη ελπίδα να ανοίξει μία πόρτα για ένα μέλλον μακριά από εκεί. Μια τέτοια ομάδα είναι η Πέρμιαν Χάι Πάρτνερς, την οποία προπονεί ο επίμονος και ακούραστος Γκάρι Γκέινς. Αυτή η ομάδα κατάφερε να γίνει η πιο επιτυχημένη της σεζόν ξεπερνώντας δυσκολίες και αντιξοότητες σε όλη τη διάρκεια του κρατικού πρωταθλήματος!

Πλατφόρμες

Δεν Μένουμε πια Εδώ, του John Curran: ERTFLIX

Δύο φιλικά ζευγάρια (Mark Ruffalo, Laura Dern,  Peter Krause, Naomi Watts) στην αμερικάνικη επαρχία περνούν αρκετό χρόνο μαζί προσπαθώντας να σπάσουν την ρουτίνα. Ο Τζακ, καθηγητής σε κολέγιο, απατά τη γυναίκα του Τέρι με την Ίντιθ, σύζυγο του φίλου και συναδέλφου του Χανκ. Ο τελευταίος, γνωρίζοντας ενδεχομένως την απιστία της συζύγου του, αρχίζει να φλερτάρει την Τέρι. Πόσο όμως μπορεί να διαρκέσει αυτή η ισορροπία του “κάνω τα στραβά μάτια” ανάμεσα στα δυο ζευγάρια;

Η εποχή της Βροχής, του Anthony Chen: CINOBO

Έξι χρόνια μετά το βραβευμένο με Χρυσή Κάμερα στις Κάννες σκηνοθετικό του ντεμπούτο, ο Άντριου Τσεν επιστρέφει με ένα ακόμα μελαγχολικό και πανέμορφο δράμα με την Yann Yann Yeo. “Η κάμερα του σκηνοθέτη από τη Σινγκαπούρη Άντονι Τσεν στρέφεται με τρυφερότητα και ζεστασιά στα πρόσωπα των ηρώων. Δεν κρίνει, δεν παίρνει θέση και αφήνει την απόσταση να κάνει όλη τη δουλειά σε ένα στόρι που αν και δεν πρωτοτυπεί καταφέρνει και να συγκινήσει και να προβληματίσει με την ωριμότητα της” διαβάζουμε στην κριτική του Κ. Καϊμάκη. Υπόθεση: Μια σαραντάχρονη καθηγήτρια κινέζικων στη Σιγκαπούρη βουλιάζει σε μια στάσιμη οικογενειακή και επαγγελματική ζωή. Ένας ανήλικος μαθητής της θα την ερωτευτεί κι αυτή η σχέση, αν και απαγορευμένη, θα τη φέρει αντιμέτωπη με τα προσωπικά αδιέξοδά της.

Murder Mystery 2, του Jeremy Garelick: Netflix

Ακολουθώντας την πρώτη ταινία της σειράς Murder Mystery (“Πρόσκληση για Φόνο”), όπου η Jennifer Aniston και ο Adam Sandler καλούνται ξαφνικά εν μέσω ενός ταξιδιού αναψυχής στην Ευρώπη, να λύσουν τον μυστήριο φόνο ενός ηλικιωμένου εκατομμυριούχου, το Murder Mystery 2, αποτελείται από φαντασμαγορικά σκηνικά, πλούσιους κληρονόμους, καλοκαιρινή διάθεση και ευρωπαϊκά τοπία και υπόσχεται να μας χαρίσει άφθονες στιγμές γέλιου, αλλά και αδρεναλίνης. Υπόθεση: Οι ντετέκτιβ Νικ και Όντρι Σπιτς, που προσπαθούν να ανοίξουν το γραφείο τους, βρίσκονται στο επίκεντρο μιας διεθνούς έρευνας όταν ένας φίλος τους πέφτει θύμα απαγωγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑERTFLIX: Μεγάλο αφιέρωμα στην Μαρία Κάλλας, για τα 100 χρόνια από τη γέννησή της12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b