MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙΑ

7 υπέροχοι προορισμοί για ανοιξιάτικα ταξίδια στην Ευρώπη

Με πολλές ομορφιές, περίτεχνη αρχιτεκτονική και μοναδικά αξιοθέατα, αυτές οι πόλεις της Ευρώπης μάς βάζουν σε πειρασμό για μια ανοιξιάτικη απόδραση.

Photo by Nick Karvounis on Unsplash
Photo by Nick Karvounis on Unsplash
Monopoli Team

Η άνοιξη είναι ίσως η καλύτερη εποχή για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι σε μια ευρωπαϊκή πόλη. Είτε σας αρέσουν τα θαλασσινά τοπία, είτε τα καταπράσινα πάρκα, είτε οι ιστορικές πλατείες που μοιάζουν βγαλμένες από κινηματογραφικά σετ, η Ευρώπη έχει πολλές ταξιδιωτικές εμπειρίες να σας προσφέρει. Από την Ιρλανδία μέχρι την Ιταλία, σας προτείνουμε 7 ευρωπαϊκούς προορισμούς που την άνοιξη είναι στα καλύτερά τους.

Κοπεγχάγη, Δανία
Photo by Nick Karvounis on Unsplash

Photo by Nick Karvounis on Unsplash

Ένα ταξίδι στην Κοπεγχάγη μπορεί να προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις. Οι λάτρεις του design θα ενθουσιαστούν με τα μουσεία και τις γκαλερί, όσοι αγαπούν τα παραμύθια θα απολαύσουν τα ρομαντικά κανάλια, τα παλάτια, τους όμορφους κήπους και τη μαγευτική ατμόσφαιρα της πόλης του διάσημου παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, ενώ οι food lovers θα ανακαλύψουν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα γαστρονομική σκηνή. Η δανέζικη πρωτεύουσα είναι μια συναρπαστική εμπειρία για κάθε ταξιδιώτη. Εδώ έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε στην Κοπεγχάγη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤατιάνα Λύγαρη: Η ιδέα για το Τρένο στο Ρουφ ήταν για την εποχή της ριζοσπαστική12.09.2018

Πόρτο, Πορτογαλία
Photo by Nick Karvounis on Unsplash

Photo by Nick Karvounis on Unsplash

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Πορτογαλίας έχει τόσες ομορφιές που κάνει τον επισκέπτη να μην χορταίνει τα αξιοθέατα και τις ατελείωτες βόλτες. Τοποθετημένο κατά μήκος των εκβολών του ποταμού Ντούρο, στα βόρεια της χώρας, το Πόρτο είναι ένα από τα παλαιότερα ευρωπαϊκά κέντρα και έχει ενταχθεί στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO από το 1996. Πάρτε το χρόνο σας απολαμβάνοντας βόλτες δίπλα στο ποτάμι, διασχίστε τη διάσημη γέφυρα Dom Luis I, ανακαλύψτε τη Ribeira, την πιο όμορφη και ιστορική γειτονιά της πόλης και φυσικά δοκιμάστε όπου κι αν βρεθείτε το φημισμένο κρασί Porto.

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗμέρα Παιδικού Βιβλίου: 15+1 βιβλία που θα συναρπάσουν κάθε μικρό αναγνώστη12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b