MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 6 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

Φωτεινή Νικολίτσα | 25.03.2023

Κάθε Σαββατοκύριακο που έρχεται είναι καλή ευκαιρία να χαλαρώσετε βλέποντας μια ταινία από την άνεση του σπιτιού σας. Εμείς σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να βρείτε στην τηλεόραση και τις online πλατφόρμες.

Τηλεόραση

“Μαδαγασκάρη” των Eric Darnell και Tom McGrath: STAR στις 23:00, Σάββατο 25/03

Μια ζέβρα, ένα λιοντάρι, ένας ιπποπόταμος και μια καμηλοπάρδαλη περνάνε τη ζωή τους στον ζωολογικό κήπο της Νέας Υόρκης. Όταν ο Marty, η ζέβρα της παρέας, θελήσει να δραπετεύσει και να πάει στις σαβάνες, οι τρεις φίλοι του θα τον ακολουθήσουν με σκοπό να τον σταματήσουν. Μια τρελή περιπέτεια θα αρχίσει για αυτούς, που θα τους φτάσει έως τη Μαδαγασκάρη. Όμως, παρότι είναι άγρια ζώα, δεν έχουν συνηθίσει να ζουν ελεύθερα και να επιβιώνουν. Μια από τις πλέον αγαπημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων που “γέννησε” άλλες δύο εξίσου απολαυστικές ταινίες με τους αγαπητούς μας ήρωες!

“Το Ακρωτήρι του Φόβου” του Martin Scorsese: ΑΝΤ1 στις 23:45, Σάββατο 25/03

Ο Max Cady αποφυλακίζεται μετά από 14 χρόνια και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πάρει εκδίκηση από τον δικηγόρο που τον είχε υπερασπιστεί τότε. Ο Martin Scorsese κορυφώνει την αγωνία και δεν αφήνει λεπτό τον θεατή σε ανάπαυση. Ο δε Robert De Niro δίνει μια από τις πιο καθηλωτικές ερμηνείες της καριέρας του, έχοντας δουλέψει και την εξωτερική του εμφάνιση -πλήρωσε 5.000 δολάρια έναν οδοντίατρο για να του “χαλάσει” τα δόντια- για τον ρόλο και έλαβε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστόφορος Παπακαλιάτης: Σε δείπνο με τον Τεντ Σαράντος του Netflix για το Maestro12.09.2018

“Η Βασίλισσα” του Stephen Frears: ANT1 στις 23:00, Κυριακή 26/03

Μετά τον τραγικό και απροσδόκητο θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η βασίλισσα Ελισάβετ έχει να διαχειριστεί τα επακόλουθα αυτού. Η καταπληκτική Helen Mirren ανέλαβε να υποδυθεί την βασίλισσα Ελισάβετ και το κατάφερε τόσο καλά που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες ερμηνείες της βασίλισσας και της χάρισε και το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου!

“Χαμογέλα” του Parker Finn: COSMOTE CINEMA 1HD στις 21:00, Κυριακή 26/03

Όταν μια ασθενής της ψυχιάτρου Rose Cotter πεθαίνει μπροστά στα μάτια της, η Rose αρχίζει να πιστεύει πως την καταδιώκει κάτι σκοτεινό που απειλεί άμεσα τη ζωή της. Μια από τις πιο δυνατές ταινίες τρόμου που βγήκαν το διάστημα που μας πέρασε, συνδυάζει μια καλογραμμένη ιστορία με σκηνές που καταφέρνουν να τρομάξουν και τον πιο δύσκολο θεατή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDreamland: Ένα φεστιβάλ πειραματικού και ποιητικού κινηματογράφου στην Ταινιοθήκη12.09.2018

Online πλατφόρμες

“Noise” του Steffen Geypens: Netflix

Ένας άντρας μετακομίζει με την οικογένειά του στο πατρικό του σπίτι και αρχίζει να ανακαλύπτει κρυμμένα μυστικά καθώς ερευνά ένα ατύχημα σε ένα εργοστάσιο που εμπλέκει και τον πατέρα του. Η πλατφόρμα υποδέχεται το thriller από το Βέλγιο, το οποίο είναι γεμάτο μυστήριο και σασπένς με πολύ καλές ερμηνείες. Είναι σίγουρα μια από τις καλές νέες επιλογές που προσφέρονται αυτή τη στιγμή στο Netflix!

“Ουδέτερη Zώνη” του Paul Greengrass: Ertflix έως 03/04

Αφού έχει συμβεί η αμερικανική εισβολή στο Ιράκ το 2003, ο αρχικελευστής Roy Miller, ο οποίος έχει ως αποστολή να καταστρέψει με την ομάδα του όπλα μαζικής καταστροφής, αποφασίζει να δράσει ύπουλα όταν πληροφορείται για μια εσφαλμένη μυστική πληροφορία. Το σενάριο της ταινίας είναι βασισμένο στο βιβλίο για τα αληθινά γεγονότα στην Ουδέτερη Zώνη της Βαγδάτης εκείνη την περίοδο με τίτλο “Imperial Life in the Emerald City” γραμμένο από τον δημοσιογράφο Rajiv Chandrasekaran. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκουμε τον Matt Damon.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b