MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 6 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

Φωτεινή Νικολίτσα | 18.03.2023

Κάθε Σαββατοκύριακο που έρχεται είναι καλή ευκαιρία να χαλαρώσετε βλέποντας μια ταινία από την άνεση του σπιτιού σας. Εμείς σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να βρείτε στην τηλεόραση και τις online πλατφόρμες.

Τηλεόραση

“Το Ακρωτήρι της Βίας” του Jerome Salle: ΣΚΑΪ στις 23:00, Σάββατο 18/03

Ο Ali, ένας μαύρος αστυνομικός με ψυχικά τραύματα από την περίοδο του απαρτχάιντ και ο Brian, ένας λευκός αστυνομικός, επιρρεπής στις καταχρήσεις, είναι συνεργάτες στο Κέιπ Τάουν. Αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν τη δολοφονία μιας γυναίκας και, όπως φαίνεται, η υπόθεση συνδέεται με ένα νέο ναρκωτικό που κυκλοφορεί, περιπλέκοντας περισσότερο την έρευνα.

Ο Forest Whitaker και ο Orlando Bloom αναλαμβάνουν τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους σε αυτό το αστυνομικό δράμα γαλλο-νοτιοαφρικανικής προέλευσης.

“Καλοκαιρινές Νύχτες” του Elijah Bynum: COSMOTE CINEMA 2HD στις 20:00, Σάββατο 18/03

Ο Daniel, ένα έφηβο αγόρι, περνά το καλοκαίρι του 1991 σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο της Μασαχουσέτης. Μέσα σε αυτό το διάστημα, θα ερωτευτεί για πρώτη φορά και θα ανακαλύψει έναν τρόπο για να βγάζει εύκολα χρήματα, το να πουλάει ναρκωτικά σε γκάνγκστερ της περιοχής.

Ο Timothée Chalamet πρωταγωνιστεί σε μια από τις πρώτες indie ταινίες της καριέρας του, πριν γίνει το μεγάλο, φρέσκο όνομα του Hollywood που είναι σήμερα. Η ταινία είναι μια χαρακτηριστική coming of age περιπέτεια με πολύ προσεγμένο το αισθητικό κομμάτι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSwarm: Η Billie Eilish κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο και το teaser ανατριχιάζει12.09.2018

“Επικίνδυνος Θαυμαστής” του Fred Durst: ALPHA στις 22:00, Κυριακή 19/03

Ένας φανατικός θαυμαστής γνωρίζει επιτέλους από κοντά τον αγαπημένο του διάσημο ηθοποιό ταινιών δράσης που όμως, δεν τον αφήνουν να τον πλησιάσει. Όταν μαθαίνει που μένει, αρχίζει να τον καταδιώκει και είναι ικανός να του καταστρέψει τη ζωή.

Ο John Travolta, αν και ο πιο διάσημος σε αυτό το cast, γίνεται αυτός ο μανιακός θαυμαστής και δίνει μια διαφορετική ερμηνεία από αυτές που μάς έχει συνηθίσει. Η ιστορία έχει ειπωθεί με διάφορους τρόπους ανά τα χρόνια -όπως για παράδειγμα στο “Misery” του Stephen King– αλλά εδώ έρχεται στο σήμερα!

“Άλυτη” του Μίνωα Νικολακάκη: ΕΡΤ2 στις 23:10, Κυριακή 19/03

Ο Πάνος, ένας νεαρός γιατρός που έχασε πρόσφατα τον πατέρα του, ταξιδεύει για το αγροτικό του σε ένα απομονωμένο χωριό. Εκεί γνωρίζει μια κοπέλα που πάσχει από μια παράξενη δερματική ασθένεια που την κρατά απομονωμένη. Καθώς την ερωτεύεται, αποφασίζει να την θεραπεύσει αλλά τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Η ταινία με πρωταγωνιστές τον Προμηθέα Αλειφερόπουλο και την Αναστασία-Ραφαέλα Κονίδη, ακροβατεί ανάμεσα στον ρεαλισμό και το φανταστικό, με έμπνευση από μύθους και λαϊκές ιστορίες και ήταν υποψήφια στα βραβεία Ίρις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMystery Movie Nights: Μυστικές προβολές ταινιών – έκπληξη της Feelgood Entertainment σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη12.09.2018

Online πλατφόρμες

“Sicario” του Denis Villeneuve: Netflix

H Kate Macer, πράκτορας του FBI, στρατολογείται για να συμβάλει σε μια άκρως μυστική αποστολή που σχετίζεται με τον πόλεμο ενάντια στα ναρκωτικά στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό. Με την υπογραφή του Villeneuve, η ταινία ήδη υπόσχεται πολλά. Άλλος ένας ενθαρρυντικός παράγοντας είναι βέβαια και η Emily Blunt στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ταινία έλαβε 3 υποψηφιότητες για Όσκαρ και πλέον, κάνει θραύση στην πλατφόρμα του Netflix. Εκεί, μπορείτε ήδη να βρείτε και τη δεύτερη ταινία με τίτλο “Sicario: Day of the Soldado” σε σκηνοθεσία του Stefano Sollima.

“Παράθυρο στη Θάλασσα” του Miguel Ángel Jiménez: ERTFLIX έως 04/04

Η Μαρία αναμένει σοβαρά νέα για την κατάσταση της υγείας της και αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι με τις φίλες της στην Ελλάδα, γεγονός που δεν εγκρίνουν ο γιος και ο γιατρός της. Στη Νίσυρο θα μαγευτεί από το ελληνικό τοπίο και θα συναντήσει τον έρωτα ώσπου θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα γυρίσει πίσω στην Ισπανία. Η ταινία γυρίστηκε στην Ελλάδα με πολλά μέλη του συνεργείου να είναι Έλληνες, όπως άλλωστε και οι συμπαραγωγοί.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b