MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Greek οινικά party: Ο Gigifioggos υποδέχεται το Κτήμα Μπαϊρακτάρη

Τα Wine Party του Gigifioggos επιστρέφουν και για ακόμη μία χρονιά βάζουν στόχο να μάς φέρουν πιο κοντά στα καλύτερα ελληνικά κτήματα, με πρώτο επίτιμο καλεσμένο το Κτήμα Μπαϊρακτάρη.

Monopoli Team

Τα Wine Party του Gigifioggos, του αγαπημένου πλέον wine bar που φέρνει έναν ξεχωριστό παριζιάνικο αέρα στο Περιστέρι, επιστρέφουν και μάς συστήνουν τα καλύτερα ελληνικά κτήματα, με την αυλαία για το 2023 να ανοίγει με το Κτήμα Μπαϊρακτάρη.

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 14 Μαρτίου εγκαινιάζονται στο ολοκληρωτικά ανανεωμένο wine bistro τα δημοφιλή “greek οινικά Party” που τα τελευταία χρόνια φημίζονται για την επέλαση κάποιων από των πιο σημαντικών εγχώριων οινοποιείων στην καρδιά των Δυτικών Προαστίων.

Αυτή τη φορά βέβαια, στα Wine Gigi Party ανεβαίνουν ακόμα πιο έντονες οι οινικές στροφές, η διασκέδαση, η απόλαυση και οι εκπλήξεις όπως το ευχάριστο τετ α τετ με τους παραγωγούς, τις δοκιμές νέων, κλασικών και εμβληματικών ετικετών ή τα pairings με το νόστιμο wine food.

Το πρώτο Wine Party θα έχει φυσικά ελληνικό πρόσημο, καθώς ο Gigifioggos θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει ένα οικογενειακό οινοποιείο, με ιστορία, όραμα και κρασιά με προσωπικότητα, το κτήμα Μπαϊρακτάρη από την Νεμέα.

Στο γνωστό οινοποιείο εδώ και χρόνια φωλιάζουν το μεράκι, η αγάπη για το αμπέλι και το κρασί, την φυσική καλλιέργεια και την φυσική ζύμωση. Κάθε ετικέτα τους εκφράζει το μοναδικό terroir της Νεμέας και αντιπροσωπεύει την καλύτερη έκφανση αρωματική και γευστική της κάθε ποικιλίας.

Τέτοιο παράδειγμα ακριβώς είναι το κρασί Μονόλιθος ροζέ και ερυθρός, που αποτελούν πάντα την καλύτερη αφορμή για να μαζευτούμε και να γιορτάσουμε. Τα κρασιά αυτά μπαίνουν στην φρεσκαρισμένη λίστα του Gigifioggos και το βράδυ της Τρίτης πρωταγωνιστούν προσφέροντας σε όποιον επιλέξει να τα γνωρίσει σε ποτήρι ή φιάλη να του έρθει ως δώρο ένα ακόμα ποτήρι ή φιάλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάμε θάλασσα; 4 εστιατόρια για να απολαύσουμε τον καφέ μας πλάι στο κύμα12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τρίτη 14 Μαρτίου στον Gigifioggos. Μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις σας στο τηλέφωνο 2105745985

Gigifioggos, Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b